Provocare! Pune punctul pe D²


Ştim că eşti o persoană creativă, dinamică şi că ii poţi antrena pe membrii grupului tău în spiritul dezvoltării durabile (D²), de aceea, te provocăm să intri în competiţia pe care o lansăm de Ziua Porţilor Deschise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. 

Ce trebuie să faci?

18 -31 martie

Înscrie-te în competiţie trimiţând un e-mail cu datele tale de contact pe adresa dezvoltare.durabila@yahoo.com  sau vino direct la FJSC pe 5 aprilie, între orele 15:00-17:00, la sala 614.

5 aprilie, 15:00-17:00, sala 614
Probă în faţa camerei. Ai la dispoziţie un minut ca să-ţi exprimi cat mai convingător aşteptările de la studiile universitare, răspunzând la întrebările:
•    Ce reprezintă pentru tine facultatea?
•    Este facultatea o „Şcoală Altfel”?

5- 12 aprilie
Campanie de diseminare. Clipurile vor fi postate pe grupul de Facebook „Meditaţii gratuite admitere FJSC” disponibil aici.
Clipul tău va trebui să genereze cât mai multe vizualizări, aprecieri şi comentarii relevante. Pe 12 aprilie, ora 00:00 oprim numărătoarea. Juriul format din studenţii Masterului francofon „Media, Dezvoltare şi Societate” coordonaţi de Conferențiar Dr. Mirela Lazăr va evalua rezultatele competiţiei.

Anunţarea câştigătorilor.
Pe 13 aprilie, venim cu veştile bune: primii trei clasaţi vor fi recompensaţi cu internshipuri de o lună în Departamentele de Comunicare ale unor ONG-uri. Centrul pentru Cercetare Avansată în Management şi Etică Aplicată este doar una dintre organizaţiile care îşi aşteaptă stagiarii.:)

Mult succes!