Stagiu de practică la PSnews.ro

postat 12 nov. 2018, 23:33 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 12 nov. 2018, 23:33 ]
Redacția PSnews.ro deschide porțile studenților Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, printr-un stagiu de practică de 4 săptămâni.

Echipa psnews.ro este formată dintr-un grup de jurnalişti care nu sunt mulţumiţi doar cu ceea ce aud în conferinţele de presă, de ceea ce citesc în comunicatele sau declaraţiile oficiale ale politicienilor, ci prezintă spusele şi faptele oamenilor ce compun clasa politică aşa cum sunt ele… necenzurate de consilieri, netrecute prin filtru de partid, necosmetizate. Pe scurt, noi vă prezentăm ştirea, dvs trageţi singuri concluziile.

Pentru că suntem profesionişti nu ne rezumăm doar la a prezenta vorbe şi fapte, ci le ilustrăm cu documente în exclusivitate, fotografii şi înregistrări video.

În acest context, avem în vedere cooptarea unor studenți în internship neplătit, cu posibilitatea angajării acestora. 

Scopul nostru este de a forma acești studenți în domeniul jurnalistic, prin conectarea lor la cotidianul vieții de ziarist.

Perioada de internship neplătit va fi de 4 săptămâni, 4 ore pe zi, de luni până vineri, intervalul orar urmând a fi stabilit în funcție de programul fiecăruia dintre studenți.