STAGIU DE PRACTICĂ – Asociația Unu și Unu

postat 31 mai 2021, 09:48 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 31 mai 2021, 09:49 ]

Asociaţia Unu şi Unu este Asociaţia naţională a nou-născuţilor prematuri sau bolnavi şi îndelung spitalizaţi la naştere și a familiilor lor.

Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătaţi sănătatea bebeluşilor din România prin proiecte de prevenţie, informare şi educare a societăţii civile privind naşterea înainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care în terapiile intensive neonatale și alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire elaborate de EFCNI, precum și oferirea de sprijin bebeluşilor îndelung spitalizaţi la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani. Mai multe detalii aici: https://unusiunu.com/

Asociaţia Unu şi Unu oferă posibilitatea efectuării Stagiului de practică pentru anul Universitar 2020-2021, unui număr de 10 studenți din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Stagiul se desfășoară în perioada 24.05-31.08.2021 și presupune 90 de ore de implicare în beneficiul copiilor născuți prematur. Stagiul în Asociația Unu și Unu se realizează parțial online. Este necesar să aveți un laptop propriu și o bună conexiune la internet. Totuși, un număr mare de ore din stagiu presupune implicarea studenților în activități de fundraising pentru proiectul ”Pui de om în terapie”, în spații publice sau mari magazine. Activitățile la care puteți participa sunt:

a)    Redactare comunicate, activități de promovare a proiectelor, activităţi de secretariat – estimate 6 ore/student

b)    Asistenţă de proiect la evenimente, cursuri, ateliere organizate în beneficiul secțiilor de neonatologie ale spitalelor de stat din România, sau activități de cercetare - estimat 6 ore/student

c)    Asistenţă de proiect la acţiunii de fundraising – debit direct - estimat 72 ore/student

d)    Asistenţă proiect activități advocacy - estimat 6 ore/student

Pentru selecție vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe adresa de email ruxandra.nan@unusiunu.com. 

ĉ
Webmaster FJSC,
31 mai 2021, 09:49