Stagii pentru studenti, in echipa Rogalski Damaschin Public Relations

postat 7 iun. 2017, 03:47 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 7 iun. 2017, 03:47 ]

Daca esti student in anul II de studii universitare sau in anul I (studii de master) la Comunicare/ PR/ Jurnalism si vrei sa te familiarizezi cu viata de comunicator in agentie, echipa Rogalski Damaschin PR iti asteapta CV-ul, insotit de o scrisoare de motivatie, pe adresa de email  office@rogalski.ro (termen limita - 12 iunie 2017).

Candidatii acceptati vor fi invitati la un interviu, in urma caruia se vor selecta cel putin 2 stagiari, care vor participa la proiectele agentiei, in perioada 15 iunie – 15 septembrie 2017.

 

Despre Rogalski Damaschin  Public Relations

Rogalski Damaschin Public Relations sustine ca este posibil ca, prin comunicare, intreaga comunitate sa evolueze, intr-o perioada în care consumatorii au asteptari din ce in ce mai mari de la branduri, companii si lideri. Misiunea agentiei este sa creeze un impact social si economic pozitiv, prin idei care inspira schimbarea in bine. Astfel, agentia promoveaza in practica si limbajul curent al PR-ului, conceptul de „good advocacy”, care desemneaza o comunicare militanta, onesta si creativa, de natura sa genereze continut valoros si rezultate pozitive atat pentru companii, cat si pentru consumatori. Agentia se structureaza in doua arii de specialitate: consumer PR, coordonata de Alina Damaschin, in calitate de Creative Leader, si corporate PR, divizie coordonata de Eliza Rogalski, in calitate de Strategy Leader.