Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

postat 20 apr. 2020, 01:02 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 20 apr. 2020, 01:02 ]

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

Aflat deja la a patra ediţie, Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi oferă studenţilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa ocazia să participe la un workshop educaţional cu durata de trei zile. Studenţii selecţionaţi vor avea şansa să lucreze cu lideri din industrie, să participe la tururi ghidate în cadrul expoziţiilor şi la proiecţii de filme, iar portofoliile lor vor fi evaluate de Ambasadorii Canon şi editorii de fotografie prezenţi la festival.

Studenţii înscrişi sunt invitaţi să depună un portofoliu de fotografie care să conţină maxim două povestiri. Fiecare înscriere trebuie să conţină până la 20 de imagini cu descriere completă, precum şi un rezumat al proiectului. Având în vedere cererea foarte mare şi succesul proiectului, am adăugat 48 de ţări din care fotografii se pot înscrie pentru obţinerea acestei burse. Printre acestea se numără: Slovenia, Croaţia, Bosnia, Serbia, Macedonia, Bulgaria şi Malta. Termenul-limită pentru înscriere a fost prelungit până pe 31 mai 2020.

Pentru descărcarea criteriilor de participare, accesaţi: www.canon-europe.com/student

Pentru mai multe informaţii despre programele Canon în cadrul festivalului Visa pour I’Image 2020, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/pro/events/visa-pour-l-image/?a=b