Prima pagină‎ > ‎

Oferte de practică/ job-uri/ stagii

Modern Buyer angajează redactor/reporter junior

postat 12 oct. 2022, 04:13 de Webdev FJSC   [ actualizat la 12 oct. 2022, 04:14 ]

Modern Buyer (www.modernbuyer.ro), o revistă specializată pe segmentul de comerț și distribuție de produse alimentare, dorește să angajeze un redactor / reporter junior.

Ce trebuie să facă:
  • Să meargă la conferinte de presa și să realizeze un material în urma participării la astfel de evenimente.
  • Să scrie zilnic una-doua știri pentru site-ul Modern Buyer (in urma unor comunicate de presa primite la redactie, dar si prin eforturi personale de documentare).
  • Să realizeze 2-3 interviuri pe luna cu manageri din industriile de interes pentru noi (retail, FMCG, distributie, agricultura).
  • Să participe la sedintele redacționale si sa vina cu idei de teme/speakeri pentru conferintele Modern Buyer (in etapa a doua, cand incepe sa inteleaga mai bine aceste industrii și se familiarizeaza cu temele de interes si nevoile cititorilor).
Cautam un tanar entuziast care este dispus sa faca jurnalism de specialitate, care stapaneste structura de baza a unui articol, precum si limba romana. Ne dorim sa crestem si sa investim in viitorul coleg.

Jobul este hybrid.

Pentru aplicatie și detalii: maria.hurduc@modernbuyer.ro

KanalD caută copywriter - promo

postat 2 oct. 2022, 13:57 de Webdev FJSC   [ actualizat la 2 oct. 2022, 13:57 ]

Jobul presupune concepea și redactarea de texte scurte (40 sec) informative și atractive pentru promovarea de emisiuni și campanii de televiziune pe TV, radio și pe domeniile online ale stației.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții minime: capacitate de selecție, ierarhizare și sintetizare a informației,să fie la curent cu evenimentele publice, cu emisiunile și noutățile de pe piața media, dar și cu noile media.

În vederea selecției, puteți trimite CV-ul și orice probă de scriitură care să susțină cerințele jobului la adresa: hr@kanald.ro

DC Media Group își mărește echipa și angajează jurnalist video pentru dcnewstv.ro

postat 27 apr. 2022, 06:58 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 27 apr. 2022, 06:58 ]

Vei beneficia de:

-        Un program full-time cu contract de muncă.

-        Șansa de a pune bazele unui proiect de succes.

-        O echipă tânără și creativă în care să te dezvolți.

-        Salariu motivant.

-        Bonuri de masă.

-        Prime în funcție de performanță.

Cum trebuie să fii?

-        Să știi să scrii corect în limba română.

-        Să cunoști principiile jurnalistice și să ai ochi pentru evenimente.

-        Să știi să utilizeze bine suita Adobe sau programe echivalente (editare foto, montaj video, mixing audio).

-        Să cunoști cum să filmezi sau să fotografiezi cu echipament de specialitate.

-        Să fii interesant de știri.

Îți așteptăm CV-ul la redactia@dcnews.ro

Reducere & burse studenți - competiția locală Eurobest

postat 13 oct. 2021, 05:10 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 13 oct. 2021, 21:32 ]

The Alternative School for Creative Thinking este o platforma ce ofera studentilor posibilitatea de expunere internationala prin competitii creative precum Eurobest Creativity Festival si Cannes Lions Festival.
De-a lungul anilor, suntem mandri sa spunem ca am avut multi participanti de la FJSC, cu rezultate inelagabile, asa ca ne-am gandit la voi cu ocazia organizarii unei noi competitii locale.

Aceasta consta in 8 intalniri online cu speakeri locali si internationali pe subiecte precum design, branding, PR, strategie, comunicare integrata, unde participantii vor lucra in echipe la rezolvarea unor briefuri practice. La final, 2 echipe vor avea sansa sa reprezinte Romania creativa la nivel international la competitia Eurobest, dar si la Roger Hatchuel Academy, in cadrul festivalului Cannes Lions din Franta.

Evenimentul incepe pe 18 octombrie.

Oferim o reducere speciala de 10% la inscriere pentru studenții FJSC.
Pentru înscriere trimiteți un mesaj la win@canneslions.ro cu CV-ul dvs. si codul FJSC10.
Exista si posibilitatea unei burse integrale.

Mai multe detalii la:
http://www.thealternativeschool.com/blog/the-alternative-school-registrations-open-eurobest-semester/

STAGIU DE PRACTICĂ – Asociația Unu și Unu

postat 31 mai 2021, 09:48 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 31 mai 2021, 09:49 ]

Asociaţia Unu şi Unu este Asociaţia naţională a nou-născuţilor prematuri sau bolnavi şi îndelung spitalizaţi la naştere și a familiilor lor.

Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătaţi sănătatea bebeluşilor din România prin proiecte de prevenţie, informare şi educare a societăţii civile privind naşterea înainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care în terapiile intensive neonatale și alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire elaborate de EFCNI, precum și oferirea de sprijin bebeluşilor îndelung spitalizaţi la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani. Mai multe detalii aici: https://unusiunu.com/

Asociaţia Unu şi Unu oferă posibilitatea efectuării Stagiului de practică pentru anul Universitar 2020-2021, unui număr de 10 studenți din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Stagiul se desfășoară în perioada 24.05-31.08.2021 și presupune 90 de ore de implicare în beneficiul copiilor născuți prematur. Stagiul în Asociația Unu și Unu se realizează parțial online. Este necesar să aveți un laptop propriu și o bună conexiune la internet. Totuși, un număr mare de ore din stagiu presupune implicarea studenților în activități de fundraising pentru proiectul ”Pui de om în terapie”, în spații publice sau mari magazine. Activitățile la care puteți participa sunt:

a)    Redactare comunicate, activități de promovare a proiectelor, activităţi de secretariat – estimate 6 ore/student

b)    Asistenţă de proiect la evenimente, cursuri, ateliere organizate în beneficiul secțiilor de neonatologie ale spitalelor de stat din România, sau activități de cercetare - estimat 6 ore/student

c)    Asistenţă de proiect la acţiunii de fundraising – debit direct - estimat 72 ore/student

d)    Asistenţă proiect activități advocacy - estimat 6 ore/student

Pentru selecție vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe adresa de email ruxandra.nan@unusiunu.com. 

Profesori coordonatori de practică - 2021

postat 11 mai 2021, 23:31 de Webdev FJSC   [ actualizat la 11 mai 2021, 23:31 ]

Pentru informații privind profesorii coordonatori de practică pentru acest an universitar (2020-2021), vă rugăm să consultați documentele de mai jos. Acolo veți găsi date de contact pentru fiecare profesor.

StiriEdu.ro caută colaboratori

postat 6 sept. 2020, 09:54 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 6 sept. 2020, 09:54 ]

StiriEdu.ro caută colaboratori printre studenții care își doresc să devină jurnaliști. Lucrul la ȘtiriEdu.ro presupune conceperea știrilor și a materialelor de presă pe teme de educație. Cei interesați pot să trimită o scrisoare de motivație în care să arate de ce vor să devină jurnaliști și de ce cred că educația e un domeniu de interes (să fie in jur de 3.000 de semne). Scrisoarea va fi trimisă pe adresa de email andreea.ofiteru@stiriedu.ro. Termen limită 1 octombrie 2020.

Oportunități de practică - IT LABS

postat 5 iun. 2020, 07:09 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 5 iun. 2020, 07:09 ]


Compania IT LABS oferă oportunități de practică la distanță (cu posibilitatea unei colaborări pe termen mai îndelungat) pentru studenții FJSC.
Pentru informații, vă rugăm să accesați documentele atașate.


Practică online la Revista Timpul

postat 25 mai 2020, 05:32 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 25 mai 2020, 05:32 ]

Revista Timpul din Iași (https://www.revistatimpul.ro) oferă studenților FJSC un stagiu de practică în jurnalismul de opinie (editorial, cronică, recenzie). Revista selectează colaboratori în regim online. Există posibilitate de angajare în proiect.
Redacția Timpul inițiază un nou proiect editorial: suplimentul revistei Timpul - revistă de cultură și educație a studenților Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.  Redacția are în intenție deschiderea unor suplimente similare în mai multe centre universitare din țară.
Persoană de contact: Mihai Vacariu, email: mvacariu@yahoo

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

postat 20 apr. 2020, 01:02 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 20 apr. 2020, 01:02 ]

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

Aflat deja la a patra ediţie, Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi oferă studenţilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa ocazia să participe la un workshop educaţional cu durata de trei zile. Studenţii selecţionaţi vor avea şansa să lucreze cu lideri din industrie, să participe la tururi ghidate în cadrul expoziţiilor şi la proiecţii de filme, iar portofoliile lor vor fi evaluate de Ambasadorii Canon şi editorii de fotografie prezenţi la festival.

Studenţii înscrişi sunt invitaţi să depună un portofoliu de fotografie care să conţină maxim două povestiri. Fiecare înscriere trebuie să conţină până la 20 de imagini cu descriere completă, precum şi un rezumat al proiectului. Având în vedere cererea foarte mare şi succesul proiectului, am adăugat 48 de ţări din care fotografii se pot înscrie pentru obţinerea acestei burse. Printre acestea se numără: Slovenia, Croaţia, Bosnia, Serbia, Macedonia, Bulgaria şi Malta. Termenul-limită pentru înscriere a fost prelungit până pe 31 mai 2020.

Pentru descărcarea criteriilor de participare, accesaţi: www.canon-europe.com/student

Pentru mai multe informaţii despre programele Canon în cadrul festivalului Visa pour I’Image 2020, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/pro/events/visa-pour-l-image/?a=b

1-10 of 62