Prima pagină‎ > ‎

Oferte de practică/ job-uri/ stagii

DC Media Group își mărește echipa și angajează jurnalist video pentru dcnewstv.ro

postat 27 apr. 2022, 06:58 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 27 apr. 2022, 06:58 ]

Vei beneficia de:

-        Un program full-time cu contract de muncă.

-        Șansa de a pune bazele unui proiect de succes.

-        O echipă tânără și creativă în care să te dezvolți.

-        Salariu motivant.

-        Bonuri de masă.

-        Prime în funcție de performanță.

Cum trebuie să fii?

-        Să știi să scrii corect în limba română.

-        Să cunoști principiile jurnalistice și să ai ochi pentru evenimente.

-        Să știi să utilizeze bine suita Adobe sau programe echivalente (editare foto, montaj video, mixing audio).

-        Să cunoști cum să filmezi sau să fotografiezi cu echipament de specialitate.

-        Să fii interesant de știri.

Îți așteptăm CV-ul la redactia@dcnews.ro

Reducere & burse studenți - competiția locală Eurobest

postat 13 oct. 2021, 05:10 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 13 oct. 2021, 21:32 ]

The Alternative School for Creative Thinking este o platforma ce ofera studentilor posibilitatea de expunere internationala prin competitii creative precum Eurobest Creativity Festival si Cannes Lions Festival.
De-a lungul anilor, suntem mandri sa spunem ca am avut multi participanti de la FJSC, cu rezultate inelagabile, asa ca ne-am gandit la voi cu ocazia organizarii unei noi competitii locale.

Aceasta consta in 8 intalniri online cu speakeri locali si internationali pe subiecte precum design, branding, PR, strategie, comunicare integrata, unde participantii vor lucra in echipe la rezolvarea unor briefuri practice. La final, 2 echipe vor avea sansa sa reprezinte Romania creativa la nivel international la competitia Eurobest, dar si la Roger Hatchuel Academy, in cadrul festivalului Cannes Lions din Franta.

Evenimentul incepe pe 18 octombrie.

Oferim o reducere speciala de 10% la inscriere pentru studenții FJSC.
Pentru înscriere trimiteți un mesaj la win@canneslions.ro cu CV-ul dvs. si codul FJSC10.
Exista si posibilitatea unei burse integrale.

Mai multe detalii la:
http://www.thealternativeschool.com/blog/the-alternative-school-registrations-open-eurobest-semester/

STAGIU DE PRACTICĂ – Asociația Unu și Unu

postat 31 mai 2021, 09:48 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 31 mai 2021, 09:49 ]

Asociaţia Unu şi Unu este Asociaţia naţională a nou-născuţilor prematuri sau bolnavi şi îndelung spitalizaţi la naştere și a familiilor lor.

Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătaţi sănătatea bebeluşilor din România prin proiecte de prevenţie, informare şi educare a societăţii civile privind naşterea înainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care în terapiile intensive neonatale și alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire elaborate de EFCNI, precum și oferirea de sprijin bebeluşilor îndelung spitalizaţi la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani. Mai multe detalii aici: https://unusiunu.com/

Asociaţia Unu şi Unu oferă posibilitatea efectuării Stagiului de practică pentru anul Universitar 2020-2021, unui număr de 10 studenți din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Stagiul se desfășoară în perioada 24.05-31.08.2021 și presupune 90 de ore de implicare în beneficiul copiilor născuți prematur. Stagiul în Asociația Unu și Unu se realizează parțial online. Este necesar să aveți un laptop propriu și o bună conexiune la internet. Totuși, un număr mare de ore din stagiu presupune implicarea studenților în activități de fundraising pentru proiectul ”Pui de om în terapie”, în spații publice sau mari magazine. Activitățile la care puteți participa sunt:

a)    Redactare comunicate, activități de promovare a proiectelor, activităţi de secretariat – estimate 6 ore/student

b)    Asistenţă de proiect la evenimente, cursuri, ateliere organizate în beneficiul secțiilor de neonatologie ale spitalelor de stat din România, sau activități de cercetare - estimat 6 ore/student

c)    Asistenţă de proiect la acţiunii de fundraising – debit direct - estimat 72 ore/student

d)    Asistenţă proiect activități advocacy - estimat 6 ore/student

Pentru selecție vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe adresa de email ruxandra.nan@unusiunu.com. 

Profesori coordonatori de practică - 2021

postat 11 mai 2021, 23:31 de Webdev FJSC   [ actualizat la 11 mai 2021, 23:31 ]

Pentru informații privind profesorii coordonatori de practică pentru acest an universitar (2020-2021), vă rugăm să consultați documentele de mai jos. Acolo veți găsi date de contact pentru fiecare profesor.

StiriEdu.ro caută colaboratori

postat 6 sept. 2020, 09:54 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 6 sept. 2020, 09:54 ]

StiriEdu.ro caută colaboratori printre studenții care își doresc să devină jurnaliști. Lucrul la ȘtiriEdu.ro presupune conceperea știrilor și a materialelor de presă pe teme de educație. Cei interesați pot să trimită o scrisoare de motivație în care să arate de ce vor să devină jurnaliști și de ce cred că educația e un domeniu de interes (să fie in jur de 3.000 de semne). Scrisoarea va fi trimisă pe adresa de email andreea.ofiteru@stiriedu.ro. Termen limită 1 octombrie 2020.

Oportunități de practică - IT LABS

postat 5 iun. 2020, 07:09 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 5 iun. 2020, 07:09 ]


Compania IT LABS oferă oportunități de practică la distanță (cu posibilitatea unei colaborări pe termen mai îndelungat) pentru studenții FJSC.
Pentru informații, vă rugăm să accesați documentele atașate.


Practică online la Revista Timpul

postat 25 mai 2020, 05:32 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 25 mai 2020, 05:32 ]

Revista Timpul din Iași (https://www.revistatimpul.ro) oferă studenților FJSC un stagiu de practică în jurnalismul de opinie (editorial, cronică, recenzie). Revista selectează colaboratori în regim online. Există posibilitate de angajare în proiect.
Redacția Timpul inițiază un nou proiect editorial: suplimentul revistei Timpul - revistă de cultură și educație a studenților Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.  Redacția are în intenție deschiderea unor suplimente similare în mai multe centre universitare din țară.
Persoană de contact: Mihai Vacariu, email: mvacariu@yahoo

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

postat 20 apr. 2020, 01:02 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 20 apr. 2020, 01:02 ]

Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi

Aflat deja la a patra ediţie, Programul Canon de Dezvoltare pentru studenţi oferă studenţilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa ocazia să participe la un workshop educaţional cu durata de trei zile. Studenţii selecţionaţi vor avea şansa să lucreze cu lideri din industrie, să participe la tururi ghidate în cadrul expoziţiilor şi la proiecţii de filme, iar portofoliile lor vor fi evaluate de Ambasadorii Canon şi editorii de fotografie prezenţi la festival.

Studenţii înscrişi sunt invitaţi să depună un portofoliu de fotografie care să conţină maxim două povestiri. Fiecare înscriere trebuie să conţină până la 20 de imagini cu descriere completă, precum şi un rezumat al proiectului. Având în vedere cererea foarte mare şi succesul proiectului, am adăugat 48 de ţări din care fotografii se pot înscrie pentru obţinerea acestei burse. Printre acestea se numără: Slovenia, Croaţia, Bosnia, Serbia, Macedonia, Bulgaria şi Malta. Termenul-limită pentru înscriere a fost prelungit până pe 31 mai 2020.

Pentru descărcarea criteriilor de participare, accesaţi: www.canon-europe.com/student

Pentru mai multe informaţii despre programele Canon în cadrul festivalului Visa pour I’Image 2020, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/pro/events/visa-pour-l-image/?a=b

Antena 3 - redactori

postat 29 ian. 2020, 23:04 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 29 ian. 2020, 23:04 ]

Antena 3 începe în perioada imediat următoare o campanie de recrutări pentru studenţii din facultăţile de Jurnalism.
Posturile pentru care puteţi aplica sunt cele de redactor. Aveţi nevoie de un minim background în domeniile politic, economic şi justiţie şi, desigur, de o dorinţă de a învăţa mai mult şi de a vă perfecţiona. Antena 3 are o politică de evaluare continuă a propriilor angajaţi, iar cei care au calităţile necesare pot urca în ierarhia redacţiei. În cazul în care vă doriţi să faceţi primul pas în carieră în domeniul în care vă pregătiţi în facultate, vă rog trimiteţi un CV la adresa cariere@antena3.ro

Redactori la Romaniatv.net, site-ul afiliat televiziunii România TV

postat 4 dec. 2019, 12:09 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 4 dec. 2019, 12:09 ]

Romaniatv.net, site-ul afiliat televiziunii România TV, este în căutare de redactori full-time, pentru o colaborare de lungă durată. Se lucrează în ture, de la 8 la 16 și de la 16 la 24.00. În tura de seară, se asigură transport.
Cerințe importante:
-Cunoștințe avansate de limba română, scris și vorbit (obligatoriu!)
-Experiența de redactor online este un plus, dar nu este obligatorie
-Cunoștințe operare PC
-Cunoștințe limba engleză
- Cunoasterea mediului politic/social/entertainment/life&style
- Cunoștințe social media și SEO sunt, de asemenea, un avantaj
Candidatul ideal:
- Atent și prompt
- Se exprimă corect, ușor și frumos în limba română
- Are spirit de echipă
- Deține entuziasm, curiozitate și dorință de a învăța

Se oferă training-uri și ajutor persoanelor interesate să pătrundă în tainele presei.

Descrierea jobului
- Realizează și redactează materiale în conformitate cu politică editorială a site-ului, acoperind anumite domenii/secțiuni care îi sunt repartizate de către editori.
- Se documentează permanent și găsește surse de informare relevante cu privire la evenimentele în desfășurare sau cele viitoare;
- Monitorizează subiectele de top, de larg interes
Ce oferim
Pentru munca depusă oferim un salariu motivant și un mediu de lucru interesant și provocator într-o echipă cu experiență.
CV-urile celor interesați sunt așteptate la adresa de mail: ana.necula@rtv.net

1-10 of 60