Anunțuri/ întâlniri


Susținere teză abilitare

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită vineri, 12 ianuarie 2018, ora 10,00 în Sala 416 a Facultăţii de Jurnalism și Științele Comunicării la susţinerea publică a tezei de abilitare intitulată:
PRODUCȚIE MULTIMEDIA ȘI MULTI-PLATFORMĂ,
de către DRULĂ Georgeta în vederea obţinerii atestatului de abilitare

Componenţa comisiei de analiză şi susţinere a tezei de abilitare:
Prof. dr. BECIU Camelia - Universitatea din Bucureşti
Prof. dr. PELISSIER Nicolas - Université de Nice, Republica Franceză
Prof. dr. DARDALA Marian - Academia de Studii Economice din București
Prof. dr. ABRUDAN Elena - Membru supleant - Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-NapocaSusținere teză doctorat

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită vineri, 12 ianuarie 2018, ora 14,00 în Sala 416 a Facultăţii de Jurnalism și Științele Comunicării la susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată:
ROLUL MEDIILOR ÎN GENEZA ȘI DINAMICA CULTURII HIP HOP ÎN ROMÂNIA POSTDECEMBRISTĂ,
de către COSTEA Elena, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în  Științe ale comunicării

Componenţa comisiei de analiză şi susţinere a tezei de doctorat:
Preşedinte:
    Prof. dr. Mihai Coman
Conducător de doctorat:
    Prof. dr. Monica Spiridon
Referenţi oficiali:
1. Prof. univ. dr. Mirela Murgescu
2. Prof. univ. dr. Vintilă Mihăilescu
3. C.ș. II dr.  Nicolae PerpeleaInvitație Atelier doctoral/ marți, 28 noiembrie, ora 16,00


Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită marți, 28 noiembrie, orele 16,00, sala 416 la Atelierului doctoral în Științele comunicării.
La acest atelier ne bucurăm de prezența colegilor de la Universitatea Ovidius din Constanța.
Dezbaterea va porni de la următoarele prezentări:
"Atacurile teroriste din UE mediatizate de televiziunile din România: construcția agendei și a cunoașterii publice" (drd. Mihai Dragnea)
"Piața bunurilor popular culture și comunitatile de fani în sfera online. Studiu de caz: Jocurile de tip “Escape Rooms” (drd. Alexandru Ștefan).Pre-susținere teză doctorat

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită în data de 13 noiembrie 2017, de la ora 11, sala 410 (sala este la et. 4 în clădirea Facultății de Matematică și Informatică, la Universitate) la pre-susținerea tezei de doctorat Rolul mediilor în geneza și dinamica culturii hip hop în România postdecembristă, a dnei Elena Costea - coordonator dna. Prof. univ. Monica Spiridon.Dominique WOLTON - conferință la deschiderea programului de studii universitare de doctorat


Școala doctorală de Științe ale comunicării vă invită la deschiderea programului de studii universitare de doctorat 2017/2018, joi, 5 octombrie 2017, orele 17:15, sala Stoicescu (Facultatea de Drept, Bd. Mihail Kogalniceanu 36-46). Cu aceasta ocazie, Dominique WOLTON, director de cercetare CNRS (Paris) va susține conferinta cu titlul "Journalisme et médias sociaux. Quel statut de l’information ?" urmată de o dezbatere.
Dominique Wolton este un reputat cercetător în domeniul științelor comunicării, comunicării politice și studiilor media, și un intelectual public de marcă în peisajul academic și cultural francez.
Evenimentul are loc cu sprjinul Ambasadei Franței și Institutului francez la București.


Pre-susținere teză doctorat

Școala Doctorală în Științele Comunicării are plăcerea de a vă invita vineri, 08 septembrie 2017, ora 11,00, sala 416 (sediul Matematică, str. Academiei nr. 14) la presusținerea tezei de doctorat “Strategii de comunicare și identități instituționale în mediul online” elaborată de către drd. Elena Farcaș, coord. prof. univ. Daniela Rovența-Frumușani.


Pre-susținere teză doctorat

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită vineri 28 iulie 2017, de la ora 10.00, sala 612, complex Leu, la pre-susținerea tezei de  doctorat STRATEGII DE COMUNICARE ŞI IDENTITĂŢI INSTITUŢIONALE ÎN MEDIUL ONLINE, a dnei Elena Badea (Farcaș) - coord. Prof. univ. dr. Daniela Frumușani.


Pre-susținere teză doctorat

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită vineri 28 aprilie 2017 la pre-susținerea a 2 teze de doctorat, coordonate de dna Prof. univ. Monica Spiridon si de dna Prof. univ. Daniela Frumusani, prezentarile încep la ora 10.00:
-   pre-susținerea tezei de doctor "COORDONATE ȘI FUNCȚII ALE ILUSTRAŢIEI ÎN GRAFICA PUBLICITARĂ CONTEMPORANĂ", a dnei Sînziana Șerbănescu
-   pre-susținerea tezei de doctor "Les blogs personnels de mode en tant que nouvelles technologies de genre, Construction/déconstruction de l’éthos féminin", a dnei Alexandra Irimescu.

Cele 2 pre-susțineri se vor desfășura în sala 410 (Facultatea de Matematica, str Academiei, nr 14)
Vă așteptăm!
Pre-susținere teză doctorat

Școala doctorală de Științe ale Comunicării vă invită luni
5 decembrie 2016 la pre-susținerea a 2 teze de doctorat, coordonate de dna Prof. univ. Monica Spiridon, începem de la ora 10:
- pre-susținerea tezei de doctorat, STRATEGII DE ANGAJARE A AUDIENȚEI ÎN JOCURILE VIDEO CONTEMPORANE, a dnei  Tulia-Maria Cășvean
- pre-susținerea tezei de doctorat,  Identitatea de fan anime în spațiul cultural românesc. (Japanmania între local și global), a dnei Teodorescu Alice

Cele 2 pre-susțineri se vor desfasura in sala 402 (Facultatea de Matematica, str Academiei, nr. 14).


Şcoala doctorală a FJSC are plăcerea de a vă invita, joi, 24 noiembrie 2016, orele 16,30 (sala 416, Sediul Facultății de Matematică, Str. Academiei nr. 14) la prima întâlnire din acest an universitar a Atelierului doctoral.
ĉ
Webmaster FJSC,
8 iul. 2015, 03:48
ĉ
Webmaster FJSC,
8 iul. 2015, 03:48
ĉ
Webmaster FJSC,
28 mar. 2016, 03:49