MoJo Arena - JURIU


Adelheid Feilcke, director de programe pentru Europa, Deutsche Welle

Adelheid Feilcke este director de programe pentru Europa la Deutsche Welle din 2016. Biroul european este format, de fapt, din nouă departamente de limbă din estul și sud-estul Europei, inclusiv albaneză, bosniacă, bulgară, croată, greacă, macedoneană, poloneză, română și sârbă. Maghiara va fi a 10-a limbă. Aceste departamente de limbi străine au un punct de presă zilnic pe diferite platforme, cum ar fi online, radio, TV și social media. Adelheid Feilcke s-a alăturat Deutsche Welle în 1992 și a devenit șeful fondator al serviciului albanez. Din 2005 până în 2012 a fost director al Departamentului de relații internaționale la DW, din 2012 până în 2014 șef al departamentului de cultură și din 2014 până în 2016 a condus departamentul de parteneriat strategic la DW. Lucrează ca trainer pentru DW Akademie din 1995. Este reporter și editor cu experiență în jurnalismul de criză și pace.Alice Iacobescu, redactor-șef Europa FM

Alice Iacobescu este redactor-șef Europa FM și unul dintre cei mai respectați și experimentați jurnaliști de radio și televiziune din țara noastră. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării în 1995, Alice Iacobescu a debutat în presă în vremea studenției (Radio Delta RFI). A lucrat de-a lungul anilor în câteva dintre cele mai importante redacții ca reporter, producător, editor și prezentator de știri (BBC World Service, Digi24, Antena 1, Antena 3 și Tele 7 abc).

Sanda Nicola, jurnalist

Sanda Nicola are o experiență de peste 20 de ani în mass-media, în general în redacții de știri TV. A fost corespondent special, reporter și prezentator de știri în mai multe redacții din România, printre care Antena 1, B1TV, Digi24, Prima TV, Realitatea TV și TVR1. Ca freelancer, a transmis corespondențe speciale pentru France24 și Aljazeera. Sanda Nicola este recunoscută pentru corespondențele live realizate de la unele dintre cele mai importante evenimente mondiale ale ultimilor 20 de ani, printre care: moartea papei Ioan Paul al II-lea, precum și ceremoniile prilejuite de întronizarea papei Benedict al XVI-lea (2005) și a papei Francisc (2013), atacurile teroriste de la Londra din 2005 și de la Paris 2015, referendumul pentru Brexit sau vizita papei Francisc în România (2019).
Tudor Mușat, jurnalist B1TV

Tudor Mușat este jurnalist de radio și televiziune. Realizator de emisiuni la B1 TV și Europa FM, în trecut a moderat talk-show-uri la Digi24 și Realitatea TV. A îmbinat întotdeauna experiența de TV cu pasiunea pentru radio și a lucrat de-a lungul timpului la posturi de radio ca Realitatea FM și Radio Total sau ca redactor la Secția Română a BBC World Service. Moderează frecvent conferințe și dezbateri publice, este trainer de comunicare și co-autor al unui program de media literacy pentru școli și licee.