Biblioteca FJSC

Fondul de carte adăpostit de bibliotecă numără aproximativ 11.000 de volume, acoperind diferite domenii: comunicare, mass-media, publicitate, relații publice, drept, noi tehnologii ale comunicării, tehnoredactare computerizată, multimedia, sociologie, științe politice etc. Este cel mai bogat fond de carte straină și românească de jurnalism și comunicare din România.

Între aceste cărți se găsesc cursuri și antologii de texte fundamentale elaborate de cadrele didactice din facultate.

Fondul de periodice numără aproximativ 40 de titluri românești și străine. În bibliotecă intra principalele cotidiene, săptămânale și lunare din presa română actuala, precum și reviste de specialitate (Jurnalism & Comunicare, Advertising Maker, Media & Advertising etc.). Reviste de comunicare, jurnalism, relații publice și comunicare, editate în intreaga lume, au fost achizitionate prin fondul valutar repartizat facultății: Critical Studies in Mass Communication, European Journal of Communication, Cultural Studies, Public Relations Review, International Journal of Cultural Studies, Journalism Studies, Gazette, Réseaux, Sciences de la société, Communication.

Biblioteca dispune de un important fond de dicționare și enciclopedii românești și străine. Deosebit de utile pentru studenti sunt volumele integrale ale Encyclopaedia Universalis, Encyclopaedia Britannica, Encyclopaedia Americana etc.

Baza de date ISIS, pusă la dispoziție de către Biblioteca Centrala Universitara (BCU), conține toate titlurile de care dispune biblioteca în centrele de lectură și de împrumut. De asemenea, fondul bibliotecii FJSC este disponibil în variantă computerizată.

Accesul la resursele bibliotecii FJSC (inclusiv biblioteca digitală)

Accesul în bibliotecă, atât pentru consultarea documentelor fizice, dar și pentru cele digitale, se face DOAR pe baza permisului actualizat.

Detalii la zi privind accesul la resurse, programul de lucru și alte noutăți privind Biblioteca FJSC găsiți accesând pagina de Facebook a bibliotecii: https://www.facebook.com/Biblioteca-FJSC-725655874458555

//////////////////////////////


Accesul în biblioteca digitală a FJSC se face prin link-ul de mai jos:


Accesul în biblioteca digitală se face doar prin intermediul adresei instituționale de tip s.unibuc.ro.

Studenților care au finalizat studiile li s-a revocat accesul la biblioteca digitală.


/////////////////////////////

Programul bibliotecii din Complexul LEU, etaj 6:

Program Sala de lectură
Luni – Vineri: 9.00 - 18.00
Sâmbătă: Închis

Centrul de Împrumut, Eliberare Vize și Permise
Luni, Marţi, Joi: 9.00 - 16.00
Miercuri: 9.00 - 17.00
Vineri: 9.00 - 13.00
Sâmbătă: Închis

Contact:  biblioteca@fjsc.ro