Anunțuri‎ > ‎Anunțuri ID‎ > ‎

RESTANȚE ID cu lect. dr. Antonia Matei - sesiunea mai 2021

postat 5 mai 2021, 22:25 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 5 mai 2021, 22:25 ]

Restanta la TCI pentru studenții de la Jurnalism ID (inclusiv pentru studenții cu  prelungire de scolaritate) 

Restanța se va susține pe data de 28.05.2021, ora 17.00 pe platforma Edocemus. Până la ora examenului, fiecare student trebuie să predea (pe platformă) temele din suportul  de curs. TEMELE COPIATE VOR PRIMI NOTA 1 (UNU). 

Important! Pentru a putea susține examenul studenții trebuie să verifice dacă mai au acces pe  platformă la cursul de TCI. Dacă nu au acces sunt rugați să îl contacteze DIN TIMP pe dl. Oscar  Stănciulescu pe adresa oscar.stănciulescu@fjsc.ro 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Restanță la Deontologie toate specializările (inclusiv pentru studenții cu prelungire  de scolaritate) 

Restanța se va susține pe data de 29.05.2021, ora 11.00, pe platforma Edocemus. Până la ora examenului, fiecare student trebuie să predea și un studiu de caz pe o temă la  alegere din cele studiate și prezentate în suportul de curs (pe platforma Edocemus). TEMELE COPIATE VOR PRIMI NOTA 1 (UNU). 

Important! Pentru a putea susține examenul studenții trebuie să verifice dacă mai au acces pe  platformă la cursul de Deontologie. Dacă nu au acces sunt rugați să îl contacteze DIN TIMP pe dl.  Oscar Stănciulescu pe adresa oscar.stănciulescu@fjsc.ro 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Restanță la Practică (inclusiv pentru cei cu diferență de la specializările Jurnalism și  Publicitate) 

Studenții trebuie să trimită până pe data 27 mai dosarul de practică COMPLET pe emailul  antonia.matei@fjsc.ro 

Dosarul trebuie să conţină: 

1. Adeverinţa de practică - aceasta trebuie să conţină antetul clar al instituţiei organizatoare, logo ul acesteia, număr de înregistrare şi dată, numele şi funcţia persoanei care eliberează adeverinţa,  semnătura acesteia, ştampila instituţiei şi calificativul/aprecierea referitoare la activitatea depusă;

2. Dovada activităţii (materiale publicate/difuzate, materiale propuse spre publicare/difuzare,  produse de relaţii publice şi publicitate, produse de cercetare, participarea la activităţile  profesionale ale instituţiei etc).  

3. Raportul de stagiu elaborat de student, din care reies activităţile desfăşurate şi evaluarea de către  student a felului în care a fost implicat în activităţile instituţiei şi a competenţelor dobândite. 

4. Conventia de practică, semnată și ștampilată atât la instituția unde s-a realizat practica, cât și la  facultate SAU contractul de muncă/colaborare (în cazul studenților care lucrează într-unul din  domeniile facultății, secretizând informațiile confidențiale). 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Restanță la Documentarul radio, anul 3 Jurnalism  

Studenții trebuie să trimită pe emailul antonia.matei@fjsc.ro următoarele: 

- analiza unui documentar difuzat pe un post de radio românesc (cu link inclus),  - analiza unui documentar difuzat pe un post de radio străin (cu link inclus)  - un documentar radio realizat de fiecare student pe o temă la alegere (cu durata de aprox.  10 minute). 

Înregistrările pentru documentar trebuie să fie realizate de către studenți. Materialele  copiate vor primi nota 1.  

Termen limită: 2.06.2021 

Termen limită reexaminare: 5.06.2021