"Zilele Porţilor Deschise” şi ”Târgul Educației” la FJSC

postat 7 apr. 2014, 01:17 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 7 apr. 2014, 01:17 ]
Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, a Universității din București, invită elevii și studenții, în perioada 7-11 aprilie 2014, la o serie de acțiuni prin care pot cunoaște această instituție de învățământ superior și se pot orienta în efortul de a-și construi o carieră, cu ajutorul programelor noastre de studii.
Conform clasamentelor Ministerului Educației, FJSC este cea mai prestigioasă facultate din România care pregătește profesioniști pentru mass media (presă tipărită și online, agenții de presă, radio, televiziune), agenții de publicitate și de relații publice, departamente de comunicare. Programele de master și școala doctorală organizate de FJSC sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate, prin calitatea pregătirii și deschiderea oferită cursanților în piața media.
Am programat suita de manifestări ”Zilele Porților Deschise” și  ”Târgul Educației” în  săptămâna în care se desfășoară programul ”Școala Altfel” pentru a permite elevilor și studenților interesați să participe la cursurile și lucrările practice desfășurate în FJSC.

Iată care sunt principalele manifestări:
1.    Vizite în facultate şi asistarea la orele de curs
(cu programare prealabilă). Cadrele didactice vor explica vizitatorilor care este structura anului universitar, ce activități se desfășoară și ce perspective au studenții. Vizitatorii vor putea interacționa cu studenții aflați la cursuri, pentru a pune întrebări și a obține informații. Program: zilnic, de luni până joi, de la ora 10.00 la ora 15.00, sediul Leu, etaj 6.
2.    Laborator de Televiziune, Laborator de Radio, Laborator de publicitate. Se vor prezenta grupurilor de vizitatori (cu programare prealabilă) laboratoarele de radio, televiziune și publicitate, unde se vor realiza simulări ale unor activități de profil (talk show, filmări, reportaje etc.). Program: zilnic, de luni până joi, de la ora 10.00 la ora 15.00, sediul Leu, etaj 6.
3.    Dezbatere cu profesioniști din domeniu (televiziune, publicitate), organizată de asociațiile studențești. Joi, 10 aprilie, ora 10.00, în sediul Leu, etaj 6. Necesită programare prealabilă.
4.    Prezentarea Facultății, la standul amenajat în holul Facultății de Drept a Universității din București și furnizarea de informații vizitatorilor interesați, joi, 10 și vineri 11 aprilie 2014, între  orele 10.00-18.00. Toți cei interesați sunt așteptați la standul și la studioul TV interactiv, amenajate la Facultatea de Drept (metrou Eroilor, lângă Opera Română ) .
5.    Simularea examenului de admitere: vineri, 11 aprilie, de la ora 14.00, în amfiteatrul R3, sediul din Piața Universității. ”Formularul de înscriere” se obține online, de pe site-ul facultății, sau de la intrarea în sală, se completează și se depune la intrarea în examen.