Webinare gratuite pentru studenți în cadrul proiectului "De la Student la Antreprenor"

postat 25 ian. 2023, 12:27 de Webdev FJSC   [ actualizat la 25 ian. 2023, 12:28 ]
Studenții FJSC sunt invitați să se înscrie și să participe la trei webinare, organizate în cadrul proiectului "De la Student la Antreprenor".


Primul webinar va fi susținut de Mihaela Scăunașu, o cunoscută psihoterapeută, specializată în tehnici de dezvoltare personală necesare dezvoltării carierei. Webinarul este gratuit și va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, începând cu ora 18.00. Înscrierile se fac online, accesând următorul link: https://eurobestteam.ro/proiect-de-la-student-la-antreprenor/.


În cadrul celui de-al doilea webinar, sunteți invitați să descoperiți Cum să vă negociați salariul și pachetul de beneficii salariale de la Raluca Borza, manager de HR cu o vastă experiență în domeniu. Seminarul este gratuit și va fi organizat marți, 31 ianuarie 2023, începând cu ora 18.00. Înscrierile la seminar se fac online, completând formularul disponibil la link-ul de mai sus.


A treia întâlnire va avea loc miercuri, 1 februarie 2023, tot de la ora 18.00. Seminarul, cu tema Evaluarea psihologică realizată la angajare dar și care sunt scopul si instrumentele utilizate, va fi susținut de Livia Mohirță, psiholog și trainer de optimizare și dezvoltare organizațională. Înscrierile la seminar se fac online, completând formularul disponibil la link-ul de mai sus.