Webinar dedicat studenților FJSC cu participarea Antena 3, Tribal Worldwide și Money.ro

postat 7 dec. 2021, 05:37 de Webdev FJSC   [ actualizat la 7 dec. 2021, 06:48 ]
Studenții FJSC sunt invitați să participe miercuri, 8 decembrie 2021, de la ora 18.30, la webinarul „Student pregătit, caut angajator!”.
Ce înseamnă un «student pregătit» din perspectiva angajatorului MARCOM și media? Ce oportunități oferă astăzi cele două industrii? Invitații le vor prezenta studenților organizațiile pe care le reprezintă, domeniul în care își desfășoară activitatea și oportunitățile de practică, internship și de angajare.

Invitați: 
  • Iulian Budoi - Head of News Antena 3
  • Simina Zidaru - Managing Director Tribal Worldwide
  • Georgiana Harabagiu - HR Coordinator ISRA Center Marketing
  • Radu Burlacu - redactor-șef MONEY
Viorel Aydan Cioroi, jurnalist Antena 3, și Bianca Radu, junior graphic designer la Tribal Worldwide, sunt doi dintre studenții care s-au înscris în proiectul De la student la antreprenor și au avut un parcurs remarcabil! Ei au trecut, în mai puțin de 3 luni, de la statutul de student pregătit la cel de angajat în cadrul a două dintre cele mai prestigioase organizații din domeniile mass-media și al comunicării din România! Studenții vor fi prezenți la webinar și le vor povesti colegilor detalii despre experiența lor în cadrul organizațiilor din care astăzi fac parte. 

Evenimentul are loc în cadrul proiectului POCU „De la student la antreprenor“ POCU/626/6/13/132525 , derulat în parteneriat cu Universitatea din București, (Link de acces meet.google.com/bst-hysn-ofr).

Mai multe informații despre proiect și despre stagiile de practică/internship puteți găsi pe pagina: https://www.eurobestteam.ro/descriere-proiect-de-la-student-la-antreprenor/.