Training Stand Up împotriva Hărțuirii Stradale

postat 23 nov. 2022, 04:35 de Web Editor FJSC   [ actualizat la 23 nov. 2022, 04:35 ]
Te invităm vineri, 25 noiembrie de la ora 18:00, la sala 614, pentru un training în care vom discuta despre moduri simple și eficiente pentru a interveni în siguranță în cazurile de hărțuire stradală. Trainingul va fi organizat de Centrul Filia (centrulfilia.ro).

Hărțuirea stradală este o problemă cu care se confruntă fetele și femeile din întreaga lume. Un studiu Ipsos arată că 80% dintre femei au experimentat hărțuirea stradală, iar 76% dintre respondenți au fost martori ai hărțuirii stradale. Mai mult decât atât, 86% dintre martorii la hărțuirea stradală consideră că nu au suficiente cunoștințe despre cum pot interveni (https://www.standup-international.com/ro/ro/facts). 

Centrul FILIA este o organizație feministă care face auzite vocile femeilor prin lucru direct în comunități și activități de advocacy, activism și sensibilizare, studii și analize. Construim o societate solidară în care drepturile și nevoile diverse ale femeilor sunt respectate și care oferă șanse egale tuturor oamenilor.