Studenții UB cu studii și preocupări în problematicile de mediu sunt invitați să participe la o serie de cursuri hibride intensive CIVIS

postat 10 nov. 2022, 08:24 de Webdev FJSC   [ actualizat la 15 nov. 2022, 06:35 ]
CIVIS a lansat o nouă serie de cursuri hibride intensive (Blended Intensive Programmes – BIPs) în cadrul programului de mobilitate Erasmus+. Între acestea, o parte vizează problematicile de mediu și posibilele soluții la provocările întâmpinate de comunitățile noastre în această privință.

Studenții cu studii și preocupări în domeniu primesc astfel oportunitatea de a aplica la patru BIPs de profil:
Participatory tools for urban nature planning and management
Care, Agency, Repair, Engagement in Alternative Modern(c)ities (CARE)
CHANCE: Undergraduate Research on the Sustainability of the Danube Delta
Circular Economy in Cities and Territories (Make Visible The Invisible)

Înscrierile pentru această nouă serie de programe se desfășoară până la 30 noiembrie 2022, iar aplicațiile se pot depune pe platforma de mobilități CIVIS, accesibilă prin intermediul catalogului programelor, aici.

Cursurile combină predarea online cu o scurtă perioadă de mobilitate fizică, în cadrul căreia studenții vor fi sprijiniți pentru o deplasare de până la cinci zile la o altă universitate membră CIVIS. Ca atare, formatul inovativ, care combină sesiunile online cu întâlnirile față în față, deschide fereastra unor noi oportunități de studiu internațional pentru studenții CIVIS.

Informații suplimentare pot fi accesate pe pagina dedicată de pe site-ul CIVIS, aici, iar catalogul programelor poate fi accesat aici.

Mai multe detalii aici.