Studenții FJSC vor avea emisiune la București FM din toamnă

postat 12 iul. 2022, 02:16 de Webdev FJSC   [ actualizat la 12 iul. 2022, 02:30 ]
Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București vor avea din această toamnă o oră de spațiu de emisie în FM. Acest lucru este posibil prin intermediul unui nou parteneriat între București FM și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării - FJSC.

Studenții specializărilor Jurnalism, Comunicare și Relații publice și Publicitate, Învățământ Frecvență (IF) și Învățământ la Distanță (ID) vor produce și prezenta o emisiune săptămânală la postul de radio București FM (care face parte din Societatea Română de Radiodifuziune), sub coordonarea profesioniștilor din radioul public. Emisiunea va acoperi subiecte de interes pentru studenții veniți din țară și din capitală care studiază la cea mai importantă universitate din București: cazare, condiții de studiu și cercetare, timp liber, activități sportive sau culturale.

Pe lângă experiența în radio, studenții vor primi adeverințe de practică.

“Parteneriatul FJSC cu Radio România înseamnă oportunități de practică și de afirmare de care sperăm să beneficieze cât mai mulți studenți ai Universității din București”, apreciază decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc.