Studenții de la Masterul Francofon vor participa la o întâlnire online cu ambasadoarea Franței în România, E.S. dna Laurence Auer

postat 18 oct. 2020, 09:31 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 18 oct. 2020, 09:31 ]
Studenții de la Masterul francofon « Médias, développement, société », alături de colegii lor de la celelalte filiere francofone din Universitatea din București, vor participa marți, 20 octombrie, ora 17:30, la o întâlnire online cu E.S. dna. Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România, cu titlul « Pourquoi étudier en français en Roumanie en 2020 ? ».

Întâlnirea va fi moderată de Florin Țurcanu, director al CEREFREA. Vor participa:  Sorin Costreie (Prorector, Universitatea din București), Cristian Preda (Decan al Facultății de Științe politice), Alexandra Iancu (Prodecan al Facultății de științe politice), Flavius Baias (director adjunct al CEREFREA, fost decan al Facultății de Drept), Lidia Cotea (Directoarea Departamentului de Franceză, Facultatea de limbi și Literaturi străine),  Simona Corlan (titulara Catedrei Senghor pentru Francofonie, Universitatea din București) și Camelia Cușnir (Coordonatoarea Masterului francofon « Médias, développement, société », Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării).