Spectacol muzical la Casa Studenților

postat 14 nov. 2017, 06:27 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 14 nov. 2017, 06:27 ]
Spectacolul  “Pentru voi, muguri noi” va avea loc pe joi, 16 noiembrie 2017, ora 19:00 în sala mare de spectacole din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, situată în calea Plevnei 61.
 
Vor fi prezenți și vor vorbi spectatorilor compozitorul Ionel Bratu Voicescu, cel care în 1956 a urcat pe scena CCS București în calitate de pianist al orchestrei studențesti a facultății de medicină veterinară, precum și doamna Mirela Fugaru, compozitoare, interpretă și textieră de muzică folk și ușoară, cu o cariera de peste 40 de ani.

Vor evolua pe scena noastră pianistul Xenti Runceanu, fost compozitor și membru al formației “No Comment”, dar și Andreea Runceanu (prima vioara de la “Amadeus Electric Qvartet”) cea care a fost membră a unei formații de latino dance în cadrul CCS București într-un moment special dedicat marii interprete și profesoare Mihaela Runceanu.

Ne vor încânta pianistul și compozitorul Ionel Tudor, dar și soliști foarte cunoscuți precum Silvia Dumitrescu, Stela Enache sau Adrian Enache.

Vor cânta și alte vedete binecunoscute publicului larg: Marina Florea, Carmen Trandafir, Ioana Sandu, Carmen Anton, Dana Dorian, Geanina Olaru, Miki-Ex Kapital etc.

Deschiderea spectacolului va fi făcută de membrii generației tinere și explozive: Diana Frîncu, Andreea Lupaşcu, Ana Istrate și Georgiana Botezatu, studente pregătite la cursul de canto al CCS București  organizat de Ana Pop și susținut de Bebe Astur, tineri care v-au pregătit o surpriză miercuri, 22 noiembrie 2017 tot aici, la noi aCASĂ.
 
Sperăm să fie o seară magică , un spectacol muzical-remember al intensei scene muzicale a anilor 1956-2017 reprezentată de Casa de Cultură a Studenților București, - "Preoteasa" cum o stiu cei mai mulți, în cei 80 de ani de existență, care constituie și un intro al evenimentului care va avea loc luni, 20 noiembrie 2017. Fiindcă istoria muzicii rock, pop, jazz și folk din România se împletește cu istoria Casei de Cultură a Studenților din București de peste șase decenii.
 
Detalii despre întreg programul aniversar din luna noiembrie 2017 dedicat celebrării celor 80 de ani pe care i-a atins CCS București  sunt disponibile pe http://www.ccs.ro/  sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CCSBuc/
 
“Pentru voi muguri noi”
Loc de desfășurare:
Casa de Cultură a Studenților București (sala Mare)
Joi, 16 noiembrie 2017, ora 19:00
Intrarea este liberă.