Revin "Serile FJSC"!

postat 18 nov. 2021, 12:08 de Webdev FJSC   [ actualizat la 18 nov. 2021, 12:08 ]
Bună ziua! Vă aducem la cunoștință faptul că se va organiza un poll pe pagina de Facebook "Grupul FJSC" pentru a putea alege următorul invitat ce ne va onora cu prezența sa la Serile FJSC. Poll-ul va fi postat în data de 19 noiembrie, ora 13:00 și va dura 48 ore. Până duminică la orele prânzului așteptăm votul cât mai multor persoane și ulterior, și participarea acestora la eveniment.

Vrem să menționăm și faptul că toți cei trei invitați vor fi prezenți la Serile FJSC. În funcție de locul pe care se vor clasa după încheierea poll-ului, se va decide ordinea în care aceștia vor fi prezenți în edițiile următoare. De asemenea, dacă invitatul care va ieși pe primul loc în urma votului nu va fi disponibil pentru evenimentul din luna aceasta, atunci va fi chemat cel de pe locul 2, astfel încât întotdeauna Serile FJSC să rămână active.


Când este vorba despre George Buhnici, ne gândim imediat la jurnalistul relaxat de la ProTV, care traduce pe înțelesul tuturor tehnologia de ultimă generație la emisiunea I Like IT. Este absolvent al Universităţii de Vest, specializarea fiind de Jurnalistică şi Relaţii Publice. Însă, aceasta nu e singura realizare din portofoliul său.

Ca reporter, a evitat întotdeauna scandalurile, preferând publicațiile care nu reflectă violența, pe care o urăște cu desăvârșire.

A început să scrie la Gazeta de Transilvania, pe pagina pentru liceeni, descoperindu-și vocația. ,,Voiam să scot la iveală ilegalitățile și să arăt adevărul", declară George Buhnici când vorbește despre visul său devenit realitate.

George Buhnici se laudă că din 2007 a creat singurul segment „iLikeIT” de pe piaţa tech, care din 2011 şi până în 2019 a fost numărul 1 pe piaţă. Toate reportajele lui se axează pe obiectivitate, pe simpla prezentare a lucrurilor ce țin de tehnologie, având ca scop informarea telespectatorilor cu ceea ce este în universul IT.

Efervescent și plin de viață, Cătălin Oprișan, este un reprezentant al divertismentului, dar și un mare cunoscător al sportului. A absolvit FJSC în anul 1998 și face parte din promoția emblematică a facultății.

Scrie în Gazeta Sporturilor din anul 1999 neîncetat și cu o pasiune ce poate inspira miligrame de fericire fiecărui cititor. Este recunoscut și pentru umorul și buna dispoziție pe care le transmite atunci când apare în emisiunea ‚,Neatza cu Răzvan și Dani”.

A scris istoria Stelei, ,,Steaua, legenda unei echipe de fotbal”, pentru care a primit Premiul ,,Ioan Chirilă”, dar și ,,Istoria echipei naționale de fotbal a României”, premiată de către Asociația Presei Sportive din România.

Îi place să readucă în prim-plan povești de mult uitate despre oameni care nu ar trebui uitați. Consideră sportul prima dragoste și se simte norocos pentru că sportul l-a iubit pe el. Prin emisiunea de pe as.ro, prezintă alături de marii sportivi ai țării poveștile infinite despre ce înseamnă sportul de performanță.


Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi oameni de televiziune din România, remarcându-se prin activitatea sa ca jurnalist, realizator și prezentator TV.

Este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București. A devenit celebru la un concurs de pe postul "Radio Unifan". Prima sa apariție a fost la Radio Costinești, apoi la Fun Radio și în final la Pro FM. În anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM. Tot în același an, acesta a pășit în televiziune, urmând să lucreze alături de Florin Călinescu, dar și de alte nume celebre.

Între anii 2000 - 2004, Andi Moisescu a fost realizatorul emisiunii „Marcă Înregistrată", iar în anul 2005, acesta a început proiectul „Apropo TV”. Din anul 2011 face parte din juriul show-ului "Românii au talent". De asemenea, între anii 2017 - 2019 a fost și moderatorul emisiunii „Pe bune”.

Andi Moisescu are la momentul actual peste 30 ani de când apare pe micile ecrane. În tot acest timp a rămas fidel unui singur post de televiziune și anume Pro TV.