Proiectul „De la Student la Antreprenor” - locuri de muncă și premii în bani pentru studenți

postat 9 feb. 2021, 01:56 de Webdev FJSC   [ actualizat la 9 feb. 2021, 01:57 ]
UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI în parteneriat cu EURO BEST TEAM S.R.L. lansează înscrierile în cadrul proiectului „De la Student la Antreprenor” – POCU 626/6/13/132525.

Proiectul își propune dezvoltarea abilităților profesionale, antreprenoriale și angajarea în domeniul de pregătire academică a studenților de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Ce oferim studenților?
a) oportunitatea de a urma stagii de practică/internship și de a-și găsi un loc de muncă la angajatori de top din România, unde vor desfășura activități în domenii de specializare inteligentă din media scrisă/TV/radio/agenții de relații publice și publicitate;

b) dezvoltarea competențelor antreprenoriale, în cadrul HUB-ului creat la nivelul FJSC, unde se vor organiza workshopuri de simulare a înființării unor afaceri în domeniul comunicării/media;

c) formarea de competențe profesionale, prin participarea la cursuri de TIC, Branding și comunicare sau management de proiect.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!!!

BONUS!!! 126 de studenți care se vor angaja prin intermediul proiectului vor fi premiați cu 1000 de lei fiecare!!!

Cine poate participa?
Se pot înscrie atât studenți de la ciclul de licență, cât și de la master din cadrul FJSC.

Atenție! Nu sunt eligibile persoanele care au domiciliul în regiunea București-Ilfov!

Cum te poți înscrie?
Click aici pentru înscriere rapidă: https://www.eurobestteam.ro/descriere-proiect-de-la-student-la-antreprenor/. Termenul limită este 25 februarie 2021.

Locurile sunt limitate și vor fi ocupate în ordinea înscrierii.
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la silvia.branea@fjsc.ro.