Preselecție pentru practică la TVR - Departamentul Eurovision

postat 17 nov. 2022, 01:14 de Webdev FJSC   [ actualizat la 17 nov. 2022, 01:15 ]
În cadrul proiectului „De la Student la Antreprenor”, derulat de Universitatea din București, în parteneriat cu Euro Best Team S.R.L., studenții din anii terminali de la licență și master au oportunitatea de a se înscrie pentru practică la TVR.

Preselecția va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, la sediul TVR din Strada Ermil Pangrati nr. 28, sector 1, Bucureşti, începând cu ora 10.00.
Vezi detalii și înscrie-te aici - https://bit.ly/3yU1KSC

Prima echipă de studenți de la FJSC a început deja practica la TVR. Studenții noștri au fost primiți cu bucurie și lucrează direct în Direcția de Știri a Televiziunii Romane, îndrumați de profesioniști de la secțiile social, politic și economic. Dacă nu ați reușit sa aplicați pentru prima serie, nu vă faceți griji, urmează o a doua etapa de preselecție. De data aceasta studenții se vor alătura echipei de organizare a concursului Eurovision.

Stagiile de practică pentru aceasta nouă sesiune vor începe imediat după preselecția din data de 10 decembrie 2022. Locurile sunt limitate și se completează în ordinea înscrierilor. Stagiul de practică la TVR le oferă studenților oportunitatea de a lucra alături de profesioniștii celei mai mari companii media din România, dar și de a rămâne în colaborare după încheierea stagiului de practică, existând posibilități reale de încheiere a unor contracte de colaborare.

Pentru informații suplimentare, de luni până vineri, între 09:00 și 17:30, putea suna la numărul 0756 065 296.