Modificări liste burse. Nou termen pentru contestații

postat 13 nov. 2017, 13:21 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 13 nov. 2017, 13:21 ]

Comisia de repartizare a burselor a fost reîntrunită pentru analiza dosarelor sociale și rectificarea unor erori de Secretariat. Comisia a constatat:

  1. Mărgărit Marian-Alexandru, care nu figura cu cerere, se regăsește în listele de la Publicitate, dintr-o eroare de înregistrare. Cererea a fost aprobată. Ca urmare, a ieșit din liste Cojocaru Cristina Nicoleta, cu medie mai mică decât ultimul clasat.

  2. Dintr-o eroare de secretariat, nu fusese înaintată nota studentei Stanciu Andreea. După corectură cererea a fost aprobată, ca urmare iese din listă Stancu Sofia Maria.

  3. Marin Roxana Mirela, care nu figura cu cerere, se regăsește în listele de la CRP, dintr-o eroare de înregistrare. Deci, cererea a fost aprobată, iese din lista Iancu Miruna Ioana, cu media mai mică decât a ultimului clasat.

Lista finală este anexată și poate fi contestată. Contestațiile se depun la Secretariat (secretar Dorina Arambașa) până vineri, ora 12. Comisia de contestații se întrunește vineri, ora 12, camera 611, Leu.

Comisia de repartizare a burselor a ordonat în ordinea crescătoare a veniturilor dosarele de burse sociale.

Au fost respinse dosarele la care nu s-au făcut clarificările solicitate, sau care nu au prezentat documentele necesare (de exemplu, adeverințe de venit pe ultimele trei luni înainte de începerea anului universitar: iulie, august, septembrie).

Lista finală este anexată și poate fi contestată. Contestațiile se depun la Secretariat (secretar Dorina Arambașa) până vineri, ora 12. Comisia de contestații se întrunește vineri, ora 12, camera 611, Leu, studenții care doresc pot solicita Comisiei participarea la lucrări.

ĉ
Webmaster FJSC,
13 nov. 2017, 13:21
ĉ
Webmaster FJSC,
13 nov. 2017, 13:21