Înscrieri pentru locurile dedicate UB în cadrul Consiliului Studenților CIVIS

postat 9 nov. 2021, 03:08 de Webdev FJSC   [ actualizat la 9 nov. 2021, 03:08 ]
Universitatea din București anunță deschiderea înscrierilor pentru cele patru locuri alocate UB în cadrul Consiliului Studenților CIVIS (CIVIS Student Council), principala structură de reprezentare a studenților din cadrul universităților membre CIVIS.

Parte a structurilor de Guvernanță din cadrul Alianței CIVIS – a European Civic University, Consiliul Global al Studenților reprezintă organismul consultativ al studenților din cadrul universităților partenere CIVIS, reprezentând interesele tuturor studenților din cele 8+2 universități membre.

În cadrul acestui consiliu, fiecare universitate este reprezentată de patru studenți, de la diferite niveluri de studii, având ca scop întărirea legăturilor de comunicare și sprijin între guvernanța Alianței CIVIS și studenții universităților membre.

Studenții universităților CIVIS sunt invitați să devină vocea colegilor lor în cadrul unei comunități academice europene dinamice, în care cooperarea, progresul și inovarea sunt piloni ai viitorului învățământului superior din spațiul european.

Studenții interesați sunt rugați să completeze următorul formular și să trimită un CV și o scrisoare de motivație până la data de 10 noiembrie 2021.

Calendar selecție:
3-10 noiembrie (formularul se închide la ora 14:00) – înscrierea candidaților
11 noiembrie – anunțarea rezultatelor selecției inițiale și programarea interviurilor candidaților selectați după prima etapă
12 noiembrie – interviurile de selecție
15 noiembrie – anunțarea rezultatelor finale