Fulbright: 2023 Study of the U.S. Institutes for Student Leaders from Europe

postat 9 nov. 2022, 11:56 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 9 nov. 2022, 11:56 ]
Comisia Fulbright (Romanian-U.S. Fulbright Commission) a lansat competiția pentru Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe, un program academic de cinci săptămâni în Statele Unite adresat studenților români. Tema institutului de anul acesta este Jurnalism și Media, programul urmând să se desfășoare la Arizona State University în vara anului 2023.

Candidații trebuie să aibă cetățenie română, să fie înscriși la studii de licență (indiferent de domeniul de studiu, însă fără a se afla în an final de studiu), să fie buni cunoscători ai limbii engleze și să se deosebească prin realizări academice/extrașcolare. Bursa acoperă integral costurile programului în SUA (transport intern și internațional, cazare și întreținere, alocație pentru cărți și participări în programele culturale organizate de partenerii din SUA).

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 6 decembrie 2022. Anunțul complet al programului, incluzând criteriile de eligibilitate și modalitatea de înscriere, este disponibil pe website-ul Comisiei Fulbright: https://fulbright.ro/competition/2023-study-of-the-us-institutes-for-student-leaders/. Pentru informații suplimentare, candidații pot folosi e-mailul office@fulbright.ro.
Ċ
Webmaster FJSC,
9 nov. 2022, 11:56