FJSC, Simfonica TV și Asociația Revistei Timpul (Timpul TV) invită studenții la practica profesională în cadrul proiectului „De la Student la Antreprenor”

postat 22 feb. 2021, 06:42 de Webdev FJSC   [ actualizat la 22 feb. 2021, 06:42 ]
SIMFONICA TV (Richard Tufeanu, administrator), Asociația Revistei TIMPUL/TIMPUL TV (Mihai Vacariu, manager proiect) și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) (conf. dr. Antonio Momoc, decan) au semnat un parteneriat de colaborare în domeniul televiziunii și radioului. În cadrul protocolului s-a convenit ca studenții să aibă posibilitatea de a realiza stagiul de practică la posturile Simfonica TV, Timpul TV și Radio Total.

Studenții FJSC vor putea crea conținut pentru Simfonica TV (post de nișă de muzică clasică care va intra pe cablu din octombrie), TIMPUL TV (canal online de cultură) și Radio Total (radio online - domenii: sport, social, politică, economie, IT, știință & tehnologie).

Studenții FJSC sunt invitați prin accesarea proiectului „De la Student la Antreprenor” – POCU 626/6/13/132525 să facă practică la Simfonica TV și să se implice în dezvoltarea unui nou post de televiziune – Timpul TV.

Pentru înscrierea în proiectul „De la Student la Antreprenor” trebuie să accesați: https://www.eurobestteam.ro/descriere-proiect-de-la-student-la-antreprenor/

În cadrul colaborării Simfonica TV- Timpul TV – FJSC studenții vor putea să efectueze stagii de practică în calitate de:
- reporteri
- prezentatori
- editori
- realizatori emisiune
- producători

Studenții interesați să facă stagiul de practică la Simfonica TV & Timpul TV sunt rugați să îl contacteze pe Mihai Vacariu (lect. asociat FJSC): mihai.vacariu@revistatimpul.ro, 0728619559, FB Messenger sau să se înscrie completând formularul de la linkul de mai jos:

Stagiu de practică studenți SIMFONICA TV - Formulare Google

De asemenea, între Asociația Revistei Timpul și FJSC a fost încheiat un parteneriat anul trecut prin care s-a convenit ca studenții FJSC să aibă posibilitatea să realizeze stagiul de practică la Revista TIMPUL, www.revistatimpul.ro (inclusiv practică la Revista TIMPUL FJSC) și Editura Meridiane.