FJSC participă la Salonul de carte BOOKFEST

postat 17 mai 2022, 06:39 de Webdev FJSC   [ actualizat la 17 mai 2022, 06:40 ]
FJSC a semnat astăzi un acord de parteneriat pentru participarea la Salonul de carte BOOKFEST (1-5 iunie 2022) și un acord instituțional de practică pentru studenți. Acordul a fost semnat de Decanul FJSC, conf. univ. Antonio Momoc, și de Mihai Mitrică, director executiv al Asociației Editorilor din România, organizatorii Bookfest. La semnarea documentului au fost prezenți prodecanul facultății pe relația cu studenții, lect. dr. Dan Podaru și asist. dr. Mihai Vacariu, coordonatorul proiectului FJSC din cadrul Bookfest.

Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, specializările Comunicare și Relații publice, Publicitate și Jurnalism, vor avea posibilitatea să acceseze un stagiu de practică și să se implice în organizarea celui mai important eveniment cultural din 2022: a XV-a ediție a BOOKFEST București, care va avea loc între 1-5 iunie, la Romexpo.

Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc, a remarcat: “Studenții Facultății de Jurnalism au o nouă oportunitate de afirmare și de punere în practică a teoriilor asimilate în facultate. Studenții noștri vor face voluntariat în echipele de organizare ale evenimentului, vor fi implicați în campaniile de promovare ale evenimentului, atât online cât și offline".

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării va lansa pe 3 iunie, la Bookfest, cele mai noi cărți semnate de profesorii facultății. Mai multe detalii în comunicatul atașat.
ĉ
Webdev FJSC,
17 mai 2022, 06:39