Conferința „Student pregătit, caut angajator!”

postat 6 apr. 2021, 03:21 de Webdev FJSC   [ actualizat la 6 apr. 2021, 07:09 ]
Joi, 08 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc conferința „Student pregătit, caut angajator!” adresată în principal studenților de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și de la Facultatea de Științe Politice. Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului POCU ,,De la student la antreprenor'', realizat de Universitatea din București și EURO BEST TEAM.

Conferința își propune să identifice puncte de interes comune ale angajatorilor din domeniul mass-media și studenți, care să genereze colaborări profesionale, atât prin organizarea de stagii de practică sau internship, cât și în vederea angajării.

Vorbitorii vor răspunde la întrebări precum: Ce înseamnă un «student pregătit» din perspectiva angajatorului media? Ce așteptări si exigențe sunt? Ce oportunități oferă astăzi piața de media?

Invitați:
Ina Dumitrache - RFI România
Dumitru Rahău - DIGI24
Adriana Duțulescu - site DIGI24.ro
Adina Stan - Adevărul Holding
Cosmin Pojoranu - Funky Citizens
Cristina Lupu -CJI
 
Pentru înscrierea in vederea participării, vă rugăm să completați formularul de înscriere (participarea este liberă) sau sa transmiteți un email pe adresa elenairina.ghinet@drd.unibuc.ro în care sa menționați numele dvs și instituția/facultatea.

Link înscriere : https://forms.gle/kVaFJTjmP6QouzWv6

Link-ul de acces va fi transmis prin email.