Conferința națională "Discursuri în vremuri de război" - Call for papers

postat 4 mai 2022, 11:17 de Webdev FJSC   [ actualizat la 4 mai 2022, 11:21 ]
Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava organizează în data de 3 iunie 2022 conferința Națională Discursuri în vreme de război. Co-organizatori ai conferinței sunt Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea din București) și Departamentul de Formare în Cariera Didactică și Științe Socio-Umane (Universitatea Politehnica din București).

Organizatorii conferinței își propun să discute despre schimbările care au loc în discursul ideologic, politic, mediatic etc. după izbucnirea războiului din Ucraina. Din comitetul științific al conferinței fac parte Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio-Roberto Momoc, și lector univ. dr. Adriana Ștefănel, Directorul Departamentului de Antropologie Culturală și Comunicare al FJSC.

Evenimentul va avea loc în ziua de 3 iunie 2022 și se va desfășura online. 

Sunt invitați să participe cercetători, doctoranzi, mastranzi și tineri cercetători în domeniul studiilor sociale și umane, științelor comunicării, științelor politice și studiilor culturale. Cei care doresc să participe sunt invitați să trimită un rezumat al lucrării de maximum 1.000 de caractere, redactat în limba română sau într-o limbă de circulație internațională. Acesta va fi trimis pe adresa arthur.suciu@usm.ro până la data de 20 mai 2022.

Comunicările acceptate pentru susținere în cadrul conferinței vor fi anunțate până la data de 27 mai 2022, când va fi comunicat și programul conferinței.

Mai multe detalii găsiți aici.