Cazare studenți, anul universitar 2017-2018

postat 7 aug. 2017, 16:23 de Webdev FJSC   [ actualizat la 3 oct. 2017, 05:24 de Webmaster FJSC ]
Găsiți mai jos linkuri către anunțurile referitoare la cazare. Lista se actualizează la fiecare anunț nou.Comisia de repartizare a locurilor în Căminele UB este alcătuită din lect. univ. Valentin Vîlcu, lect. univ. Aurelia Vasile, secretar Dorina Arambașa, drd. Oscar Stănciulescu, studenții Andreea Oancea, Laura Pătrășcan, Ioan Miclea. Studenții/cadrele didactice care vor să participe la lucrări (voluntari) trebuie să se înscrie la Administrație, până în data de 15 septembrie.

Calendarul repartizării este următorul:
Depunere cereri: 7 august-15 septembrie.
Întrunire Comisie cazare, analiză dosare sociale, medicale, precazare: 18-19 septembrie
Analiză contestații dosare sociale: 21 septembrie
Repartizare: 22 septembrie
Contestații: 25 septembrie

Studenții care solicită cazare în anul școlar 2017-2018 trebuie să depună cereri online la adresa cazarefjsc@gmail.com sau la Administrație (dna Mihaela Petrescu, camera 601, clădirea Leu). Cererile se depun în perioada 7 august-15 septembrie. Cererea se descarcă de pe site-ul UB, se completează, se scanează și se trimite online la adresa cazarefjsc@gmail.com.
Între 4-15 septembrie, cei care nu au mail sau nu doresc să lucreze online pot depune cererile la direct la Administrație (d-na Mihaela Petrescu, camera 601, clădirea Leu), în timpul programului de lucru.
Dosarele sociale și medicale trebuie depuse la Administrație în perioada 4-15 septembrie.
Cererile depuse după data de 15 septembrie nu se iau în considerație, cu excepția celor depuse de candidații admiși la licență, master și doctorat în sesiunea de toamnă.
Atenție: la momentul depunerii cererii ne aflăm în anul universitar 2016-2017, deci cei care au fost admiși precizează Admitere, cei aflați acum în anul I vor trece Anul I etc.).