Casa de Cultură a Studenţilor - Spectacol de muzică live blues & rock

postat 15 nov. 2017, 22:46 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 15 nov. 2017, 22:46 ]

Sâmbătă 18 noiembrie 2017, ora 19.30, sala Pod.

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti a fost locul în care au luat naştere multe trupe muzicale devenite celebre ulterior, de aceea oferă în continuare cadrul exprimării artistice a tinerilor talentaţi.
 
În cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 80 de ani de activităţi culturale,  Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti propune publicului un spectacol susţinut de trupa Undercover, un grup de artişti a căror colaborare a început de la pasiunea comună pentru muzică.
 
Spectacolul va avea două părţi  :
În prima parte publicul va asculta muzică blues, dar cu o arie largă de influenţe muzicale.
Va fi realizată de Iulia, solistă vocală pe care o caracterizează sentimentul pe care îl pune în voce, precum şi improvizaţia muzicală, împreună cu Andrei, chitarist care încorporează foarte bine ritmul, atât în acompaniamentul solistei, cât şi în solourile specifice stilului propriu.
Muzicienii cântă compoziţii proprii, precum şi coveruri, în stil blues, sau reinterpretate într-un stil mai modern, cu un sunet care duce spre jazz-soul.

În a doua parte publicul va fi energizat de Alex, Alin, Andrei, Alexandru şi Cristi, cu rock alternativ, punk rock, pop-punk şi ska.
 
O seară de muzică bună, vă aşteptăm împreună cu prietenii !

Intrarea este liberă.
spectacol prezentat cu prilejul aniversării a 80 de ani de existență și activitate ai Casei de Cultură a Studenților din București
 
Eveniment pe FB/CCSBuc 

Parteneri media: gratuitor.robucharestculturalevents.comumblat.ro.