Caravana FJSC în imagini

postat 15 apr. 2017, 00:58 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 9 apr. 2019, 10:24 de Webdev FJSC ]
9 aprilie 2019 - Caravana FJSC la Râmnicu Vâlcea

Caravana FJSC a ajuns astăzi, 9 aprilie 2019, în Rm. Vâlcea. Facultatea noastră s-a prezentat în formulă completă, studenți + profesori, la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” și Colegiul Național “Alexandru Lahovari”. 
Se anunță un viitor promițător! 

#FJSC #carvanaFJSC #NaturaBateCulturaColegiul Național „Elena Cuza”, București, 9 iunie

Prof. univ. dr. Mirela Lazăr și studentele Claudia Costandiș, Mădălina Cotorceanu-Bichir și Medeea Dumitrache din anul II, specializarea Jurnalism au prezentat elevilor de la Colegiul Național „Elena Cuza” din București  oferta educațională a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și condițiile de admitere și au organizat două ateliere de dezbatere pe temele urbanism și patrimoniu și utilizarea noilor tehnologii în procesul informării.

Foto © Mirela Lazăr, Claudia Costandiș
Râmnicu Vâlcea, 4 mai

Caravana Facultății de Jurnalism şi Ştiințele Comunicării a ajuns joi, 4 mai, la Râmnicu Vâlcea.
Asist. univ. dr. Ionuț Butoi, Asist. univ. dr. Dan Podaru împreună cu patru studente din anul I, le-au prezentat elevilor din clasele a XI-a şi a XI-a din liceele "Mircea cel Bătrân", "Antim Ivireanu" și "Alexandru Lahovari" oportunitățile educaționale ale Facultății de Jurnalism și Ştiințele Comunicării. Aceștia au împărțit materiale informative și au răspuns întrebărilor elevilor despre admitere, programele de licență, cămine și viața de student.
Le urăm succes viitorilor candidați!

Foto © Giorgiana CroitoruBucurești,
12 aprilie, Liceul Jean Monnet
Caravana FJSC a ajuns miercuri, 12 aprilie, la Liceul Jean Monnet din București. Lector dr. Mădălina Bălășescu, lector dr. Camelia Cușnir împreună cu studenți din anul I au discutat cu elevii din clasele a XI-a și a XII-a despre oportunitățile de formare în domeniul jurnalismului și comunicării. A fost o ocazie de a vorbi despre profesiile de jurnalist, specialist în relații publice sau publicitate și de a răspunde curiozității liceenilor.