Bogdan Nicolai - la FJSC, luni, 2.12, ora 14

postat 26 nov. 2019, 11:34 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 26 nov. 2019, 11:34 ]
Bogdan Nicolai este invitat la FJSC, luni 2 decembrie, la ora 14, în amfiteatrul Grigore C. Moisil din clădirea Panduri.
Bogdan Nicolai le va vorbi studenților din anul III CRP în cadrul cursului ’’Comunicare și schimbare socială’’ despre crearea și prezentarea conținutului creativ pentru diverse branduri premium. În cazul în care și alți studenți din FJSC vor să participe la curs, sunt rugați să scrie un mail la adresa silvia.branea@fjsc.ro
Bogdan Nicolai este prezentatorul morning show-ului Los Bandidos cu Nicolai și Craioveanu de la Smart FM, scriitorul bestseller-ului #LoveisFun, Iubirea și sexul în același pat, endorser pentru brand-uri de renume și MC pentru evenimente corporate. Absolvent de Jurnalism în cadrul Universității București, a fost scenarist al show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului (Alarma) de la Pro FM România şi realizator de emisiuni la Europa FM. A publicat anchete, editoriale, reportaje şi texte umoristice în ‘A list Magazine by Andreea Esca, ProMotor, The ONE, Aud Voci și Times New Roman şi a semnat scenarii pentru seriale de televiziune și filme de lung metraj. Scrie încă din 2007 pe https://bogdannicolai.ro Peste o sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook şi de Instagram. A semnat zeci de articole în care sancţionează discriminarea (sexism, xenofobie, homofobie etc) şi a militat împotriva ei prin numeroase discursuri publice, inclusiv în Parlamentul European.