Biblioteca virtuală a FJSC s-a deschis

postat 13 ian. 2021, 02:57 de Webdev FJSC   [ actualizat la 13 ian. 2021, 02:57 ]
Biblioteca virtuală a FJSC este funcțională începând de astăzi. Ea poate fi accesată la adresa https://unibucro0.sharepoint.com/sites/BibliotecaDigitala.

În această etapă de început, studenții vor găsi acolo cărțile din bibliografiile de examen pentru această sesiune. Pe parcurs vor fi digitizate și adăugate mai multe resurse bibliografice.

La resursele bibliografice vor avea acces doar studenții care au legitimație la biblioteca FJSC. Acest lucru se datorează faptului că biblioteca FJSC este subordonată unei alte instituții, Biblioteca Centrală Universitară (BCU). Fondul de carte aparține BCU și acest proiect a fost posibil doar cu acordul acestei instituții. Așadar, pentru a accesa biblioteca, vă rugăm să obțineți legitimația de la biblioteca FJSC, conform procedurii prezentate pe pagina de Facebook a Bibliotecii FJSC (Detalii: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1289982334692570&id=725655874458555)

În momentul în care ați obținut această legitimație, veți primi și drepturile de acces în biblioteca virtuală.

Accesul la bibliotecă se va face doar cu adresa instituțională s.unibuc.ro și parola aferentă. Pentru a respecta cerințele legale privind drepturile de autor, cărțile din această bibliotecă vor putea fi citite pe ecranul computerelor (sau pe alte dispozitive electronice - tableta, telefon), dar nu vor putea fi descărcate sau imprimate.

În zilele următoare vom posta și un scurt ghid vizual care să vă ajute în utilizarea bibliotecii.