Ateliere: Integrarea jocului în tehnicile de predare

postat 3 dec. 2019, 03:24 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 3 dec. 2019, 03:25 ]

În cadrul unui proiect al Agenției universitare a Francofoniei, în perioada 3-5 decembrie Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării organizează o serie de ateliere privind integrarea jocului în tehnicile de predare (în limba franceză).

Atelierele vor fi susținute de dl Djalal Adnani, specialist în marketing digital, conf. univ. la Facultatea de Economie, Științele Managementului și Științele Afacerilor din Oran (Algeria).

Dl. Adnani are 20 de ani de experiență în învățământul universitar din Franța și Algeria, în consultanță și coaching și mai mult de 10 ani de experiență în radio, televiziune, jocuri video și artele spectacolului. Din 2004, activitatea sa s-a concentrat pe noile tehnologii, pedagogie și jocurile video. Gamificarea, Game Design-ul și Serious Games au devenit o parte indisociabila a proiectelor sale.

Câteva dintre atelierele propuse în cele trei zile sunt „Comment créer plus de Fun dans son cours ?”,  „D’une salle de cours en une salle de jeu” și „Qu’est-ce que les Serious Games ?”.

Programul complet în documentul atașat.

Ċ
Webmaster FJSC,
3 dec. 2019, 03:24