Alegeri studențești - 19 ianuarie 2019

postat 18 ian. 2019, 02:09 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 18 ian. 2019, 02:37 ]
Luminița Gabriela Golcea, studentă în anul ll, specializarea Publicitate, este singura candidată la alegerile pentru forma de învățământ la distanță, din 19 ianuarie. Potrivit informării primite din partea Asociației Studenților din Universitatea București (ASUB), detaliile referitoare la desfășurarea alegerilor studențești pentru ID, sunt urmatoarele:  

1. Procesul de votare se va realiza online, respectându-se întocmai articolul 13, alineatul (1), litera b) din Regulamentul de alegere a reprezentanților studenților în structurile de conducere ale Universității din București conform căruia alegerea reprezentanților studenților poate fi realizată prin vot electronic, dacă se asigură anonimitatea votului.

2. Studenții vor putea vota utilizând platforma google forms. Pentru a se evita votul multiplu, studenții vor trebui să își introducă CNP-ul și numărul matricol care se regăsește pe carnetul de student. Comisia electorală va avea aceste date, însă nu și numele studenților pentru a se asigura astfel anonimitatea votului. Totodată, comisia va semna un angajament de confidențialitate a datelor.

3. Procesul de votare se va desfășura în data de 19 ianuarie în intervalul ora 10:00 - 20:00.

4. Formularul va fi postat pe grupul intern al celor de la ID.

5. Formularul va fi realizat de către comisia electorală.