Adresele de e-mail instituționale pentru studenți

postat 23 oct. 2020, 01:39 de Webdev FJSC   [ actualizat la 23 sept. 2021, 01:55 ]
IMPORTANT!

Pentru studenții nou înmatriculați în anul universitar 2021/2022, adresele instituționale NU POT FI ACTIVATE în acest moment. Acest lucru se va putea face după începutul anului universitar, la o dată pe care o vom anunța în perioada următoare.

//////////////////////////////////////////

Studenții anului I (licență și masterat), ca și cei nou transferați sau reînmatriculați, își pot activa adresele de e-mail instituționale: cele cu domeniul fjsc.ro și cele cu domeniul s.unibuc.ro, conform instrucțiunilor de mai jos.

Pentru adresele cu terminația fjsc.ro, vă rugăm să urmați instrucțiunile aflate pe prima pagină a site-ului FJSC (în dreapta jos), acolo unde este link-ul pentru activarea contului ADMA.

Pentru adresele cu terminația s.unibuc.ro activarea se face conform instrucțiunilor din documentele atașate.

Adresa de e-mail instituțională UB este de forma primulprenume.nume@s.unibuc.ro. Dacă există combinații de nume și prenume similare, atunci este posibil ca la finalul numelui să se atașeze și o cifră (1, 2, 3, 4 etc.), după modelul primulprenume.numeX@s.unibuc.ro (X este cifra). Cei care aveți nume compuse cu cratimă (de ex.: Ana-Irina), atunci adresa poate fi de forma prenume-prenume.nume@s.unibuc.ro.

Parola inițială este formată din seria și nr. cărții de identitate / serie și nr. pașaport și simbolul *, introduse fără spații (seria se va scrie cu Majuscule). Exemplu: XX123456*

La activarea contului vi se va cere să vă schimbați parola inițială cu una nouă. De asemenea, pentru recuperarea contului în caz că vă uitați parola este OBLIGATORIU să vă completați numărul de telefon și adresa de email alternativă.

Vă rugăm să citiți și să urmați cu atenție instrucțiunile din ghiduri, unde se prezintă în detaliu procedura de activare.

Dacă aveți probleme de activare sau conectare, care nu își găsesc răspunsul în ghiduri, vă rugăm să solicitați asistență scriind pe adresa oscar.stanciulescu@fjsc.ro. De asemenea, dacă nu identificați combinația corectă dintre nume și prenume, vă rugăm să scrieți pe adresa de mai sus pentru a vi se comunica adresa corectă.

Nota 1 - Când solicitați asistență la adresa de e-mail de mai sus, vă rugăm să precizați de la început numele dvs. complet (așa cum apare în cartea de identitate), forma de învățământ, anul și specializarea la care sunteți înscriși. În acest fel identificarea dvs. și rezolvarea problemelor este mai rapidă.

Nota 2 - La seriile de CI care încep cu cifra 0 (de exemplu XX012345), această cifră a fost eliminată în procesul de creare a parolelor de activare. Așadar, în aceste cazuri, parolele pot fi de tipul XX12345*.

Ċ
Webdev FJSC,
23 oct. 2020, 01:39
Ċ
Webdev FJSC,
23 oct. 2020, 01:39