Adresele de e-mail instituționale pentru studenți

postat 3 oct. 2020, 03:44 de Webdev FJSC   [ actualizat la 3 oct. 2020, 04:33 ]
Având în vedere condițiile speciale în care se desfășoară acest an universitar, studenții vor avea obligația să-și activeze și să utilizeze adresele de e-mail instituționale pentru conectarea la cursurile online și pe platforma moodle UB. Acest lucru este valabil atât pentru studenții ciclului învățământ cu frecvență (IF), cât și pentru cei de la învățământ la distanță (ID).

Adresele sunt de două tipuri: adrese cu domeniul fjsc.ro și adrese cu domeniul unibuc.ro.

Adresele fjsc.ro sunt alocate în momentul înscrierii studenților în platforma ADMA, dar este necesar ca fiecare să-și activeze adresa. Instrucțiunile pentru activarea adreselor fjsc.ro se găsesc pe prima pagină a site-ului FJSC (în dreapta jos), la link-ul Ghid de activare cont utilizator ADMA și Google for Education.

Adresele de tipul s.unibuc.ro sunt create de Departamentul IT al UB. Pentru studenții actuali ai FJSC ele au fost create în cursului anului univeristar precedent. Consultați instrucțiunile din documentele atașate pentru cei care nu și le-au activat deja.

Pentru studenții noi (actualul an I - licență și masterat) adresele instituționale nu au fost create încă. Urmează a fi create în perioada imediat următoare, când se vor încheia procedurile de înscriere în ADMA. Vom anunța acest lucru în momentul în care procesul se va finaliza.

Pentru probleme de activare a adreselor de e-mail instituționale, vă rugăm să îl contactați pe Oscar Stănciulescu, la adresa de e-mail oscar.stanciulescu@fjsc.ro.
Ċ
Webdev FJSC,
3 oct. 2020, 03:44
Ċ
Webdev FJSC,
3 oct. 2020, 03:44