180 de studenți FJSC vor face practică în 2023 la posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM

postat 19 dec. 2022, 02:27 de Webdev FJSC   [ actualizat la 19 dec. 2022, 02:27 ]
Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, a Universității din București și posturile de radio Kiss FM, Rock FM, Magic FM și ASHA Radio aparținând AG RADIO HOLDING - grupul radio numărul 1 din România - au semnat un acord de parteneriat media care asigură practica profesională pentru 180 de studenți în anul 2023.

Decanul Facultății de Jurnalism, profesorul Antonio Momoc, a declarat că „studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a UB vor avea oportunitatea de xorimare și afirmare în programe de practică la stațiile AG RADIO HOLDING începând cu ianuarie 2023. Mulțumesc dlui Director General, AG Radio Holding, Florin Ciobîcă pentru deschiderea pe care a arătat-o din primul moment când i-am propus acest parteneriat. Mulțumiri și fostului meu student, acum prezentator știri Rock FM, Kristin Bucur, cel care va coordona proiectul în redacție și care a susținut de la început acordul de parteneriat. Vocea tinerilor studenți, viitori jurnaliști sau oameni de radio se va auzi la postul ASHA FM: studenții vor asista în studio la emisiunile Kiss FM și, cu creativitatea și spontaneitatea lor, vor pune în aplicare cunoștințele teoretice din facultate în programele ASHA FM.”

În cadrul parteneriatului, AG RADIO HOLDING și FJSC vor dezvolta împreună proiectul ASHA Radio, studenții FJSC vor efectua stagii de practică în studioul ASHA și vor redacta știri și articole pentru platformele online ale stațiilor sub consilierea profesională a redactorilor de știri Kiss FM și Rock FM.

Prodecanul FJSC cu problemele studențești, lector univ. dr. Dan Podaru, va coordona din partea FJSC grupele de studenți care vor intra în practică la AG RADIO HOLDING începând din ianuarie, pe tot parcursul anului 2023: „Este o șansă bună pentru această generație de studenți, în special pentru cei care iubesc radioul. Competițiile și festivalurile studenților FJSC, evenimentele studențești precum Serile FJSC sau Caravana FJSC vor fi povestite de ei pe ASHA Radio. Împreună, profesori din facultate și oameni de radio din Kiss FM, vom organiza pentru studenții FJSC ateliere, workshopuri și cursuri radio și împreună vom fi mai buni.”

Mai multe detalii în comunicatul de presă atașat.
ĉ
Webdev FJSC,
19 dec. 2022, 02:27