Anunțuri‎ > ‎

Anunțuri de interes general


Seminar de cercetare susținut de lect. dr. Anca Anton

postat de Webmaster FJSC   [ actualizat la ]


Miercuri, 28 octombrie, începând cu ora 18.00, lect. dr. Anca Anton (FJSC) va susține un seminar de cercetare pentru studenți în comunicare de la Universidad San Ignacio de Loyola din Lima, Peru. Discuția este axată pe metode de cercetare, cu aplicație pe tema „Joy(ful/less) on Facebook? An Analysis of the Emotional Profile of Public Relations Agencies in Romania”, o cercetare publicată în revista Styles of Communication și care explorează profilul emoțional ce se conturează pe Facebook în comunicarea oficială a agențiilor de relații publice de top din România.

Webinarul este în engleză, iar participarea este deschisă și gratuită pentru participanți internaționali.

LINK înscrieri: https://forms.gle/mRsoozn7Xkx7cXsQA

Încheierea campaniei electorale studențești

postat 23 oct. 2020, 09:12 de Webdev FJSC   [ actualizat la 23 oct. 2020, 09:13 ]

Campania electorală se încheie astăzi, 23.10.2020, ora 23:59.

După această oră, orice formă de promovare a candidaților este strict interzisă.

Comisia Electorală va reveni cu o informare despre modul de vot în cel mai scurt timp posibil.


#informare din partea Comisiei Electorale pentru alegerile studențești din 2020: eliminare candidatură

postat 23 oct. 2020, 02:49 de Webdev FJSC   [ actualizat la 23 oct. 2020, 02:49 ]

Comisia Electorală a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, eliminarea din cursa pentru alegerile studențești a studentului Teodorescu Mihai, candidat pentru funcția de reprezentant în Consiliul Facultății al anului II - licență, pentru anticampanie.

Decizia CE vine în contextul unei sesizări primite pe adresa de mail cu privire la anticampania (art. 12 alin. 1 din Metodologie) făcută de student la adresa contracandidaților săi.

Sesizarea și dovezile vor rămâne anonime, lucru cerut și de persoana care a trimis mail-ul cu aceste date.

Comisia Electorală cere candidatului ștergerea oricărei postări de promovare a sa.


Adresele de e-mail instituționale pentru studenți

postat 23 oct. 2020, 01:39 de Webdev FJSC   [ actualizat la 23 oct. 2020, 01:39 ]

Studenții anului I (licență și masterat), ca și cei nou transferați sau reînmatriculați, își pot activa adresele de e-mail instituționale: cele cu domeniul fjsc.ro și cele cu domeniul s.unibuc.ro. Studenții anului I ID și anul I masterat își vor putea activa adresele s.unibuc.ro în cursul săptămânii viitoare. Vom anunța aici când se va putea face acest lucru.

Pentru adresele cu terminația fjsc.ro, vă rugăm să urmați instrucțiunile aflate pe prima pagină a site-ului FJSC (în dreapta jos), acolo unde este link-ul pentru activarea contului ADMA.

Pentru adresele cu terminația s.unibuc.ro activarea se face conform instrucțiunilor din documentele atașate.

Adresa de e-mail instituțională UB este de forma primulprenume.nume@s.unibuc.ro. Dacă există combinații de nume și prenume similare, atunci este posibil ca la finalul numelui să se atașeze și o cifră (1, 2, 3, 4 etc.), după modelul primulprenume.numeX@s.unibuc.ro (X este cifra). Cei care aveți nume compuse cu cratimă (de ex.: Ana-Irina), atunci adresa poate fi de forma prenume-prenume.nume@s.unibuc.ro.

Parola inițială este formată din seria și nr. cărții de identitate / serie și nr. pașaport și simbolul *, introduse fără spații (seria se va scrie cu Majuscule). Exemplu: XX123456*

La activarea contului vi se va cere să vă schimbați parola inițială cu una nouă. De asemenea, pentru recuperarea contului în caz că vă uitați parola este OBLIGATORIU să vă completați numărul de telefon și adresa de email alternativă.

Vă rugăm să citiți și să urmați cu atenție instrucțiunile din ghiduri, unde se prezintă în detaliu procedura de activare.

Dacă aveți probleme de activare sau conectare, care nu își găsesc răspunsul în ghiduri, vă rugăm să solicitați asistență scriind pe adresa oscar.stanciulescu@fjsc.ro. De asemenea, dacă nu identificați combinația corectă dintre nume și prenume, vă rugăm să scrieți pe adresa de mai sus pentru a vi se comunica adresa corectă.

Întâlnire (online) pentru licență/ disertație cu lect. Alexandra Bardan

postat 21 oct. 2020, 07:28 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 21 oct. 2020, 07:29 ]

Întâlnirea (online) va avea loc vineri, 23 octombrie, ora 17.00.
Studenții/ masteranzii care doresc să participe sunt rugați să trimită un mail pe adresa instituțională (alexandra.bardan [at] fjsc.ro) pentru a primi linkul de acces.

PR ARENA - edița a III-a, o inițiativă GWPR și FJSC, se lansează astăzi

postat 20 oct. 2020, 05:06 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 20 oct. 2020, 05:07 ]


#GWPR Romania #FJSC. Anul acesta ediția va fi online și pot participa, de asemenea, studenți din alte centre universitare (Cluj, Iași, Bacău, Brașov, Constanța, Timișoara). Vă puteți înscrie în perioada 21-30 octombrie.

ALERTĂ! Practica profesională a studenților pe parcursul anului universitar în condiții de pandemie

postat 20 oct. 2020, 04:24 de Webdev FJSC   [ actualizat la 20 oct. 2020, 04:24 ]

Având in vedere evoluția pandemiei și faptul că practica profesională a studenților se poate desfășura pe tot parcursul anului universitar, vă rugăm să respectați normele juridice în vigoare privind sănătatea, protecția muncii, a situațiilor de urgență, precum și prevederile legale pentru prevenirea infecțiilor în cazul in care vă aflați în practică la sediul angajatorului. Purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise, dar și în cele deschise. Conducerea facultății recomandă ca practica să se desfășoare pe cât posibil online: evitați pe cât posibil zonele aglomerate și deplasările în următoarele 14 zile.

#informare din partea Comisiei Electorale pentru alegerile studențești din 2020

postat 19 oct. 2020, 09:58 de Webdev FJSC   [ actualizat la 19 oct. 2020, 09:59 ]


Ca urmare a sesizării primite de către Comisia Electorală din partea domnului Decan Antonio Momoc cu privire la studentul Lazăr Ciprian, candidat pentru funcția de reprezentant al anului I - Licență în Consiliul Facultății, CE a decis (cu patru voturi pentru și o abținere) eliminarea acestuia din cursa pentru alegerile studențești.

La baza deciziei CE a stat încălcarea art. 12 alin 1 din Metodologie corelat cu Reglamentele UB și FJSC în vigoare. Sancțiunea vine pentru postarea candidatului de pe Grupul FJSC.

Comisia Electorală cere candidatului stergerea oricărei postări de promovare a sa.

Burse 2020-2021

postat 19 oct. 2020, 04:57 de Web Editor FJSC   [ actualizat la de Webdev FJSC ]

Vă rugăm consultați documentele atașate.

Mai jos puteți regăsi cuantumul burselor pentru anul universitar 2020-2021, valoarea venitului minim net și calendarul pentru burse.

Metodologia de acordare a burselor rămâne, în mare măsura, aceeași, cu mențiunea că studenții pot trimite documentele pentru bursă socială și online.

Actele necesare alcătuirii dosarului de burse se găsesc la finalul metodologiei.

Dosarele se trimit/aduc secretarului care gestionează specializarea:

Specializarea - COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE, IF
Alexandra Daniela VLADU - alexandra.vladu@fjsc.ro

Specializarea - JURNALISM, IF 
Maria ZĂBAVĂ - maria.zabava@fjsc.ro

Specializarea  - PUBLICITATE, IF,
Daniela ANDREI - daniela.andrei@fjsc.ro

PROGRAMELE DE MASTERAT
Dorina ARAMBAȘA - dorina.arambasa@fjsc.ro


Studenții de la Masterul Francofon vor participa la o întâlnire online cu ambasadoarea Franței în România, E.S. dna Laurence Auer

postat 18 oct. 2020, 09:31 de Webmaster FJSC   [ actualizat la 18 oct. 2020, 09:31 ]

Studenții de la Masterul francofon « Médias, développement, société », alături de colegii lor de la celelalte filiere francofone din Universitatea din București, vor participa marți, 20 octombrie, ora 17:30, la o întâlnire online cu E.S. dna. Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România, cu titlul « Pourquoi étudier en français en Roumanie en 2020 ? ».

Întâlnirea va fi moderată de Florin Țurcanu, director al CEREFREA. Vor participa:  Sorin Costreie (Prorector, Universitatea din București), Cristian Preda (Decan al Facultății de Științe politice), Alexandra Iancu (Prodecan al Facultății de științe politice), Flavius Baias (director adjunct al CEREFREA, fost decan al Facultății de Drept), Lidia Cotea (Directoarea Departamentului de Franceză, Facultatea de limbi și Literaturi străine),  Simona Corlan (titulara Catedrei Senghor pentru Francofonie, Universitatea din București) și Camelia Cușnir (Coordonatoarea Masterului francofon « Médias, développement, société », Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării).

1-10 of 2332