Programare examen admitere master Producție multimedia și audio-video

postat 20 iul. 2020, 01:42 de Webdev FJSC   [ actualizat la 20 iul. 2020, 01:42 ]
Marți, 21 iulie, începând cu ora 10:00, va avea loc susținerea online a proiectului de admitere la programul de master Producţie multimedia şi audio-video.

Vă rugăm să vă prezentaţi cu un act de identitate şi cu legitimaţia de concurs (vezi programarea din fișierul ataşat).

Vă rugăm să faceţi o prezentare PowerPoint a proiectului după structura lucrării dată pe site-ul fjsc şi să o sustineţi în 15 minute (maxim 12 slideuri).


Potrivit regulamentelor în vigoare, acest examen va fi înregistrat pe platforma Google Meet. Înregistrările vor fi arhivate la nivelul Facultății şi al Universității pentru 3 ani.

Primii 4 candidați trebuie să intre online (prin Google Meet) în legătură cu comisia cu circa 15 minute înainte de ora de începere a primei examinări - ora de start a examenului.

Toți candidații de la poziția 5 în sus (6, 7 etc) intră online (prin Google Meet) în legătură cu Comisia cu cel puțin 45 de minute înainte de ora la care sunt programați pentru propria examinare. (De exemplu, un candidat programat la ora 12:00 intră online la ora 11:15).

Candidații sunt rugați să rămână conectați min. 30 de minute după finalizarea propriei susțineri.

Candidatul care prezintă este obligat să aibă camera deschisă.

Pentru buna desfăşurare a examenului, candidații sunt rugaţi:
- să aibă la dispoziţie un dispozitiv (cu baterie încărcată) cu o bună conexiune la internet, dar şi un dispozitiv de rezervă, pentru orice eventualitate;
- să se afle într-un spațiu adecvat și să aibă o ținută potrivită pentru examen;
Ĉ
Webdev FJSC,
20 iul. 2020, 01:42