Finalizarea dosarelor înscrise online

postat 13 iul. 2020, 04:12 de Webdev FJSC   [ actualizat la 13 iul. 2020, 04:17 ]
Candidații care s-au înscris online și mai au dosare în curs de completare sunt rugați să grăbească finalizarea acestora întrucât procesul de înscriere online se va opri mâine, 14 iulie, la ora 20.00. De asemenea, cei care ați primit mesaj de invalidare a înscrierii din diverse motive, vă rugăm să grăbiți completarea dosarului pentru a nu se ajunge la întârzieri în validare.

Cei care au bifat în aplicație că se vor înscrie fizic la facultate sunt așteptați la secretariat, în Complexul Leu. Înscrierile fizice la secretariatul facultății se vor opri mâine la ora 14.00. Dacă credeți că nu mai aveți timp să ajungeți la sediul FJSC, atunci vă rugăm să optați pentru înscrierea online și să finalizați dosarul până maine, la ora 20.00.

Dacă nu ați primit mesajul de validare a dosarului depus online până mâine la ora 20.00, veți primi acest mesaj în 24 de ore de la oprirea înscrierilor. Cei care veți avea dosare invalidate la acea oră, veți putea să vă accesați conturile și să vă completați dosarele și după închiderea înscrierilor.